Connect with us
Fata de 17 ani incendiată de un criminal, șanse minime de supraviețuire:"Ar trebui o minune să supraviețuiască!"

Știri

Fata de 17 ani incendiată de un criminal, șanse minime de supraviețuire:”Ar trebui o minune să supraviețuiască!”

Tragicul eveniment a avut loc în comuna Dârvari, din județul Mehedinți. O tânără de 17 ani a cunoscut pe o rețea de socializare un bărbat de 45 de ani, despre care nu știa că este, de fapt, un criminal în serie, eliberat condiționat. După ce au comunicat ceva timp în mediul online, cei doi s-au întâlnit. După ce bărbatul ar fi violat-o și fata a depus o plângere în acest sens, el a vrut să se răzbune și a mers acasă la tânără. Aici, a stropit-o cu benzină și apoi a incendiat-o. Fata a trecut prin clipe de groază și a fost dusă de urgență la spital, unde doctorii nu îi dau prea multe șanse de supraviețuire.

Fata de 17 ani incendiată de un criminal, șanse minime de supraviețuire:”Ar trebui o minune să supraviețuiască!”

Cel care a produs teribilul eveniment este un bărbat de 45 de ani, Ion Turnagiu. Acesta fusese eliberat după 25 de ani pentru bună purtare anul trecut, după ce fusese condamnat la 90 de ani de închisoare. El are 5 crime la activ, printre acestea și o femeie însărcinată în luna a șaptea și doi bătrăni, pe care i-a ucis după ce i-a jefuit. După ce a incendiat-o pe tânără, a dispărut, însă a fost găsit de autorități și reținut. Este cercetat sub acuzația de tentativă de omor.

Medicii nu au prea multe speranțe cu privire la starea de sănătatea adolescentei. Se pare că aceasta a rezistat miraculos până acum, dar nu îi dau prea multe șanse de supraviețuire. Ea are arsuri pe 90% din suprafața corpului și nu i se pot face grefe de piele. De altfel, este desfigurată, iar zona capului este cea mai afectată și are nevoie de o minune pentru a supraviețui, și căile respiratorii fiind grav marcate. Chiar dacă va rezista, viața ei nu va mai fi niciodată una normală, pentru că va rămâne desfigurată.

“Are arsuri pe 90% din corp. Din păcate nu i se pot face grefe de piele pe zolele cele mai grav afectate pentru nu avem de unde de pe corpul ei să luăm grefele în sine. Fata este analgo-sedată, pentru a i se ușura suferința. Din păcate, arsurile sunt extrem de grave, în special în zona capului. A rămas, pur și simplu, desfigurată. Șansele ei de supraviețuire sunt extrem de mici. Ar trebui o minune în adevăratul sens al cuvântului pentru ca ea să supraviețuiască. Chiar dacă ar trăi, ar avea nevoie de zeci de operații, iar om normal nu va mai fi niciodată. Ar rămâne transfigurată pentru tot restul vieții. Căile respiratorii sunt și ele afectate, a apucat să inhaleze mult fum”, au susținut sursele din spital pentru Impact.ro.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. DORINA

    2020-06-23T01:54:11+03:00 at 1:54

    Acest animal de om trebuie condamnat la moarte sau munca silnica la ocna.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top