Connect with us
Răsturnare de situație! Fiul lui Emi Pian spune că adevăratul criminal al tatălui său este liber

Locale

Epopeea continuă! Fiul lui Emi Pian spune că adevăratul criminal al tatălui său este liber

Răsturnare de situație în cazul morții interlopului Emi Pian. S-a spus că el a murit după ce a fost înjunghiat de către un tânăr de 26 de ani, însă fiul lui vine acum și face declarații care schimbă tot. Emi Pian, pe numele său real, Florin Mototolea a murit în urmă cu o săptămână, după ce a fost înjunghiat. Duminică a avut loc înmormântarea.

Răsturnare de situație! Fiul lui Emi Pian spune că adevăratul criminal al tatălui său este liber

După ce s-a spus că principalul suspect în cazul morții interlopului Emi Pian este Emanuel Gheorghe, un tânăr de 26 de ani din clanul Rinu, Duduienii vin acum cu informații bombă. Fiul și fratele lui Emi Pian au declarat pentru Observatornews.ro, că adevăratul criminal se află în libertate.

Mai mult, ei spun că uciderea lui Emi Pian a fost premeditată. Conflictul ar fi început în momentul în care afacerile celor două clanuri rivale ar fi început să se suprapună.

„Totul a început acum 3-4 luni, de când se juca barbut la Napi acasă, în Colentina. Am auzit foarte multe vorbe unde ar fi zis Napi că trebuie să mănânce bătaie tata, că tata trebuie să fie bătut” , a declarat fiul lui Emi Pian.

Cei din clanul Duduianu nu cred că Emanuel este cel care l-a ucis pe Emi Pian. Ei spun că băiatul a fost scos la înaintare pentru că are probleme medicale şi nu va putea fi tras la răspundere. Tot ei spun că adevăratul criminal se află în libertate.

„Ei au fost de acord toţi. Tu trebuie să îl aţâţi pe Emi, să te iei de Emi, trebuie să îl tai şi în caz de ceva tu l-ai tăiat. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat o singură persoană? Au fost 11 oameni acolo. Ceilalţi 10 de ce nu sunt arestaţi”, a declarat Nicolae Bratu, fratele lui Emi Pian.

Interlopul Emi Pian a decedat după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. Incidentul a avut loc la un joc de barbut petrecut într-o casă din Giulești.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top