Connect with us
O altă tragedie în clanul Duduianu! Vestea morții lui Emi Pian i-a adus sfârșitul și verișorului acestuia

Monden

O altă tragedie în clanul Duduianu! Vestea morții lui Emi Pian i-a adus sfârșitul și verișorului acestuia

Cunoscutul interlop, Emi Pian, a fost ucis marți-noaptea, în Capitală, după un conflict izbucnit în timpul unei partide de jocuri de noroc. Pe numele lui adevărat, Florin Mototolea, era liderul uneia dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu. Se pare că răfuiala, la care au participat în jur de 20 de persoane, a pornit din cauza unei reglări de conturi. Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Moartea acestuia a provocat suferință în tot neamul și puțini știu că, în aceeași zi, a murit și verișorul lui Pian.

O altă tragedie în clanul Duduianu! Vestea morții lui Emi Pian i-a adus sfârșitul și verișorului acestuia

La doar câteva ore de la moartea lui Emi Pian, Făgăraș, un verișor al interlopului, a decedat. Se pare că bărbatul avea probleme cardiace și acuza stări de rău din cauza caniculei, iar vestea morții ar fi fost de nesuportat pentru bărbat și i-ar fi provocat un infarct.

Făgăraș Gladiatorul, așa cum era cunoscut, vărul lui Emi Pian, a murit și el la doar câteva ore după ce șeful clanului Duduianu a fost ucis. Bărbatul locuia în Ilfov și vine dintr-o familie în care femeile se ocupă cu farmece și vrăjitorii. Era cunoscut și respectat în comunitate, fiind în relații foarte bune cu Emi Pian și cu familia Duduianu.

Familia lui Făgăraș a organizat pentru acesta un priveghi și o înmormântare cu sute de persoane, cu mâncare, băutură și manele. Când Florin Salam se afla la casa lui Emi Pian, Sorin Copilul de Aur cânta la priveghiul lui Făgăraș. De asemenea, mulți dintre cei veniți să își ia adio de la liderul Duduienilor au fost prezenți și la funeraliile verișorului său, care a murit în aceeași zi. Se pare că vestea că Emi Pian a fost ucis i-a fost fatală.

„Și Făgăraș, la fel ca Pian Senior, nu a putut suporta trista veste și a făcut un infarct. Ținea foarte mult la Emi. Avea probleme mai vechi, da, și căldura îi facea foarte rău.”, ne-a declarat un membru al familiei Duduianu.

Mai mult, la ambele înmormântări au răsunat peste tot dedicațiile pentru „regii Emi și Făgăraș”, semn că cei doi aveau o relație strânsă. Cei doi au fost înmormânați duminică, în prezența unui număr mare de persoane.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. mishu

    2020-08-12T13:46:21+03:00 at 13:46

    hai ca deja sunteti penibili cu atata reclama pentru acesti infractori. cum isi castiga ei traiul ?
    aratati-ne asta !!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top