Connect with us
Doi frățiori din județul Iași au murit după ce au inhalat otravă de șoareci

Locale

Doi frățiori din județul Iași au murit după ce au inhalat otravă de șoareci

Doi frățiori dintr-un sat din județul Iași au murit după ce au inhalat otravă de șoareci. Cazul lor a devenit cunoscut după ce micuții s-au stins subit, unul la distanța de câteva ore față de celălalt. Tragedia s-a petrecut sâmbătă în localitatea Coarnele Caprei. Inițial s-a vehiculat că ar fi vorba despre struguri stropiți cu pesticide, pe care micuții i-ar fi mâncat nespălați.

 Doi frățiori din județul Iași au murit după ce au inhalat otravă de șoareci

Cei doi copii aveau 1 an și jumătate, respectiv 3 ani și au murit după ce au inhalat otravă de șoareci. Inițial anchetatorii au verificat varianta mamei lor, care a declarat că micuților li s-a făcut rău după ce au mâncat struguri. Acum a ieșit la iveală adevăratul motiv al decesului celor doi. Copiii au inhalat otravă de șoareci. Se că mama lor ar fi pus otravă de șoareci în câteva locuri din camera în care dormeau copiii, iar peste noapte, aceștia ar fi inhalat vaporii de otravă.

“În acest caz a fost o intoxicaţie cu vapori de origine raticidă. Cu alte cuvinte, otravă de şoareci şi şobolani. Mama celor doi copii a pus în cameră câteva pastile cu otravă, iar în cursul nopţii copiii au inhalat vapori de la acestea. A fost deschis un dosar pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, au precizat, pentru Ziarul de Iași, surse din cadrul anchetei desfăşurate de către Poliţia Iaşi.

În cursul zilei de sâmbătă, celor doi copii li s-a făcut rău. Echipajul de pe elicopterul SMURD l-a resuscitat timp de 45 de minute pe copilul în vârstă de un an și jumătate. Fratele lui, care avea trei ani, a fost transportat la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași.

La câteva ore distanță, din păcate, s-a stins și el. Nu strugurii nespălați au fost cauza decesului celor doi, ci o intoxicație cu vapori de origine raticidă – au inhalat otravă de șoareci.

Părinții celor doi micuți sunt devastați. Ei sunt nevoiți să pregătească înmormântarea copiilor.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top