Connect with us
Soția medicului ars la Piatra Neamț i-a interzis Ministrului Sănătății să mai dea informații despre Cătălin Denciu

Locale

Soția medicului ars la Piatra Neamț i-a interzis Ministrului Sănătății să mai dea informații despre Cătălin Denciu

Soția medicului Cătălin Denciu, care a ars în incendiul de la Spitalul Județean Piatra Neamț i-a interzis Ministrului Sănătății să mai facă publice informații despre starea soțului ei. Totul s-a întâmplat după ce Nelu Tătaru a spus că bărbatul a ieșit pozitiv la testul pentru depistarea coronavirusului. De fapt, medicul nu a luat virusul.

Soția lui Cătălin Denciu i-a interzis lui Nelu Tătaru să mai vorbească despre medicul ars

Soția medicului ars în incendiul de la Piatra Neamț, de la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean s-a supărat pe Ministrul Sănătății, după ce acesta a spus public că medicul Cătălin Denciu a ieșit pozitiv la testul pentru depistarea coronavirusului.

Inițial, femeia, medic și ea, la fel ca soțul ei, își dăduse acordul pentru ca Ministrul Sănătății să ofere public informații despre starea de sănătate a soțului ei.

„Aseară i-am spus că poate să dea informaţii despre starea lui Cătălin, de acum înainte am să-i interzic acest lucru”, a declarat Alina Denciu, pentru Observatornews.

Se pare că ministrul anunțase rezultatul testului, fără să fi vorbit înainte cu familia medicului ars. Soția lui Cătălin Denciu a sunat o colegă de la Spitalul Floreasca, iar aceasta i-a spus că testul a fost contaminat.

Contactat de reporteri, premierul Ludovic Orban a declarat că medicul nu este infectat cu noul virus, conform testului efectuat la clinica din Belgia.

Reamintim că medicul Cătălin Denciu era de gardă în seara fatidică. Un salon de pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț a luat foc. Medicul a intrat să salveze pacienții care erau intubați. A suferit arsuri pe o suprafață de 70-75% din suprafața corpului. Inițial a fost transferat dela Piatra Neamț la Spitalul Floreasca din București,  de unde, după câteva ore s-a făcut transferul lui către o clinică din Belgia.

În incendiul de la Piatra Neamț au ars 11 oameni. Toți erau pacienți infectați cu noul virus, intubați în secția de Terapie Intensivă.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top