Tânăra care și-a aruncat bebelușul în tomberon mai are acasă patru copii

09.08.2020
Tânăra care și-a aruncat bebelușul în tomberon mai are acasă patru copii

Apar noi informații despre tânăra care și-a abandonat bebelușul abia născut într-un tomberon dintr-o benzinărie din Satu Mare. Aceasta născuse în toaleta unei benzinării unde oprise autocarul cu care ea venise din Germania. După ce a născut, a luat bebelușul și l-a lăsat în tomberon. Micuțul a fost salvat de către un angajat.

Tânără care și-a aruncat bebelușul în tomberon mai are acasă patru copii

Femeia de 30 de ani care a născut în toaleta unei benzinării, după care și-a abandonat bebelușul într-un tomberon este din Botoșani și mai are acasă încă patru copii. Ea venise cu un autocar din Germania, prin punctul de trecere al Frontierei de la Petea. Imediat după ce a fost identificată, a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, secția de Obstretică Ginecologie. Tânăra va fi supusă unei expertize psihiatrice care va stabili dacă avea discernământ în momentul comiterii faptei.

Femeia este mama a patru copii. Cel născut și abandonat în tomberon este copilul al cincilea. Joi seară, tânăra a născut într-o benzinărie din Satu Mare. Imediat după ce i-a dat naștere, femeia l-a lăsat într-un tomberon. Din fericire, plânsetele copilului au alertat angajații benzinăriei care l-au descoperit și i-au salvat viața.

Este vorba despre o fetiță sănătoasă, cu o greutate de aproximativ 3 kilograme. Bebelușul se află în afara oricărui pericol, întrucât medicii de la Spitalul Județean Satu Mare au reușit să îl stabilizeze și să îi salveze viața.

După ce a născut, tânăra s-a prefăcut că nu s-a întâmplat nimic și s-a urcat înapoi în autocar. Venise cu el din Germania și intenționa să meargă acasă, la Botoșani. Planul nu i-a reușit pentru că, pe drum, i s-a făcut rău, iar șoferul a oprit și a sunat la 112. Când a sosit, echipajul de la Serviciul de Ambulanță a văzut-o și și-a dat seama imediat că abia născuse.