Connect with us
Tentativă de viol, apoi incendierea biroului într-o gară din județul Galați

Locale

Tentativă de viol, apoi incendierea biroului într-o gară din județul Galați

Lucrui incredibile se întâmplă în gările țării. În gara CFR din comuna Ivești, județul Galați, un tânăr de doar 25 ani a încercat să violeze angajata CFR, apoi i-a dat foc biroului acesteia. Află mai multe informații din rândurile de mai jos.

Tentativă de viol, apoi incendierea biroului într-o gară din județul Galați

Se pare că nici angajații CFR nu sunt în siguranță la locul de muncă. O impegată CFR a avut parte de o întâmplare mai mult decât nefericită și nedorită la locul de muncă. Sâmbătă, 30 mai

Aceasta a fost atacată de un tânăr care a vrut să îi fure telefonul și banii. Văzând că nu poate să obțină ce vrea, acesta s-a năpustit asupra femeii în vârstă de 50 ani și a vrut să o violeze.

Tânărul a fost imediat reținut și identificat de către polițiștii de la Transporturi Feroviare. Femeia atacată este în prezent internată în secția de neurochirurgie din Galați. Aceasta a suferit traumatisme în timpul luptei cu agresorul său.

Polițiștii de la Transporturi au fost sesizați la numărul 112 și au menționat următoarele:

„În urma activităților investigative, polițiștii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din comuna Ivești.

Din cercetări a reieșit că agresorul, folosind violența, ar fi sustras victimei telefonul mobil și o sumă de bani, incercand totodată să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou. Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia”, explică comisar-sef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la viol, tâlhărie calificată și distrugere. Va fi prezentat duminică Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești cu propunerea de arestare preventivă.

Ce părere aveți despre acest lucru întâmplat în gara CFR din Ivești, Galați?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top