Connect with us
Un cunoscut om de afaceri s-a spânzurat, după ce provocase intenționat un accident rutier. A lăsat un mesaj de adio pentru copiii săi

Locale

Un cunoscut om de afaceri s-a spânzurat, după ce provocase intenționat un accident rutier. A lăsat un mesaj de adio pentru copiii săi

Un cunoscut afacerist din Bistrița a fost găsit fără suflare după ce s-a spânzurat. Cu câteva ore înainte de teribilul eveniment, acesta încercase să se mai sinucidă, provocând intenționat un accident rutier. Se pare că a supraviețuit, deși mașina a fost distrusă complet. Nu a renunțat la dorința lui și a recurs la gestul care i-a pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit în apropierea locuinței sale din Capitală. Nu era la prima abatere de acest gen.

Un cunoscut om de afaceri s-a spânzurat, după ce provocase intenționat un accident rutier. A lăsat un mesaj de adio pentru copiii săi

Un cunoscut om de afaceri din Bistrița s-a sinucis în noaptea de marți spre miercuri, la câteva ore după ce a provocat intenționat un accident auto. Este vorba despre Mihai Elian Ulsamer, fiul lui Mihai Belei, fost consilier local PRM BN. Trupul neînsuflețit a fost găsit în apropierea locuinței sale din Capitală, după ce prima încercare de sinucidere a eșuat, scăpând doar cu răni ușoare.

Se presupune că motivul care l-a determinat să recurgă la gestul teribil avea legătură cu problemele sale din căsnicie. Se pare că a mai avut astfel tentative și a mai încercat și în trecut să își pună capăt zilelor.

Înainte de a se sinucide, bărbatul a lăsat un mesaj pentru cei trei copii ai săi, în mediul online. Din cuvintele sale reiese că omul de afaceri se gândea deja de ceva vreme la planul său la care avea să recurgă mai târziu.

„Viața este frumoasă, dar pentru mine…

În special pentru Ema, Andreas și Elsa! Vă iubesc mult de tot!”, se arată în postare.

Mihail Elian Ulsamer Belei a condus, la Bistrița, mai multe firme dintre care Ulsamer Canarias SRL (restaurante, intrată în faliment din 2009) și SC Awa Office SRL care deținea agenția de publicitate Awa Design și ziarul online Bistrița24.ro și în care l-a avut partener pe tatăl său, Mihai Belei, fost căpitan de Securitate până în 1989, după care a fost şeful Serviciului de Paşapoarte Bistriţa-Năsăud, până când a plecat din oraș.

Dispariția sa a fost confirmată și de Călin Lucian Farcaș, un prieten și fost parteneri de afaceri. Cu acesta a împărțit Mihai Belei drepturile de transfer ale jucătorului Taher Bawab, fost jucător la Gloria Bistrița.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top