Connect with us
Care sunt cei șase jucători de la Dinamo depistați pozitiv cu Covid-19

Sport

Care sunt cei șase jucători de la Dinamo depistați pozitiv cu Covid-19

Veste dureroasă pentru Dinamo, chiar înainte de meciul cu Chindia din această seara de la ora 19:00. Șase jucători ai echipei au fost depistați cu coronavirus. Aceștia au fost supuși testului de Covid-19, iar rezultatul a fost, din nefericire pentru echipă, pozitiv. Clubul va realiza o noua sesiune de testare la altă clinică, iar LPF așteaptă și cea de-a oua serie de rezultate. O anchetă epidemiologică va începe în cel mai scurt timp, mai ales că nu este prima problemă de acest fel cu care se confruntă câinii. Cu ceva timp în urmă, magazinerul echipei a fost și el confirmat pozitiv. Află care sunt cei șase jucători bolnavi

Care sunt cei șase jucători de la Dinamo depistați pozitiv cu Covid-19

Șase jucători de la Dinamo au fost testați pozitiv cu Covid-19. Se pare că trei dintre aceștia au acuzat simptome specifice bolii, iar testele vor fi repetate, pentru a se asigura că rezultatul este unul concludent.

Cei 6 jucători sunt:

  • Filip Mrzljak
  • Ricardo Grigore
  • Mihai Popescu
  • Ștefan Fara
  • Alexandru Răuță
  • Vali Lazăr.

Filip Mrzljak, în vârstă de 27 de ani (16 aprilie 1993), este originar din Zagreb, Croația și joacă pe postul de mijlocaș la FC Dinamo București. Înainte să ajungă la Astra Giurgiu, Mrzljak a jucat în Croația, la Lokomotiva Zagreb, și este recunoscător pentru șansa pe care a primit-o în România și a mărturisit că se simte român.

Ricardo Grigore, în vârstă de 21 de ani (7 aprilie 1999), este un fotbalist român care joacă pe postul de fundaş central la FC Dinamo București.

Mihai Popescu, în vârstă de 27 de ani (7 mai 1993) este un fotbalist din România care joacă la FC Dinamo București.

Ștefan Brian Fara este un jucător de fotbal originar din România, în vârstă de 19 ani (23 aprilie 2001). Acesta activează la FC Dinamo București, pe postul de portar.

Alexandru Ilie Răuță, în vârstă de 28 de ani (17 iunie 1992), este un fotbalist profesionist român, care joacă ca mijlocaș central pentru FC Dinamo București. De-a lungul carierei, Alexandru Răuță, originar din Pitești, a evoluat pentru FC Argeș, CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Poli Iași și FC Voluntari.

Vali Lazăr, în vârstă de 30 de ani (21 august 1989), evoluează la clubul FC Dinamo București pe postul de mijlocaș lateral stânga. Lazăr a jucat în Qatar pentru Al Sailiya și Al Kharityat.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top