Connect with us
Un primar din Alba a fost blocat de Facebook pentru că a vrut să cumpere „puicuțe tinere la o lună”

Locale

Un primar din Alba a fost blocat de Facebook pentru că a vrut să cumpere „puicuțe tinere la o lună”

Un primar din Alba a trecut printr-un episod cel puțin amuzant, dar și foarte frustrant! Edilul a fost blocat pe Facebook timp de 24 de ore din cauza unui anunț pe care l-a postat pe pagina sa. Nici prin cap nu i-a trecut primarului că ar putea să fie sancționat de platformă în așa manieră.

Un primar din Alba a fost blocat de Facebook pentru că a vrut să cumpere „puicuțe tinere la o lună”

Primarul comunei Șpring, Daniel-Gheorghe Rusu a fost bocat de cea mai mare populară platformă de socializare online din cauza unei postări nevinovate. Omul a încălcat standardele comunității, conform Facebook. Din păcate totul i s-a tras de la un anunț în care îi întreba pe cei din lista sa de prieteni dacă nu au puicuțe de vânzare.

Edilul comunei Șprig a postat pe 25 iunie un mesaj în care întreabă: „cine are de vânzare 8 – 10 puicuțe la o lună și la ce preț? Mulțumesc”. Atât i-a trebuit primarului să întrebe, că a și fost blocat pe Facebook, cei drept numai 24 de ore. Statusul lui a fost interpretat complet greșit și astfel omul a ajuns să nu mai poată posta nimic pentru că  postarea „încalcă standardele comunității noastre privind armele de foc, drogurile și alte bunuri cu regim special”.

Sâmbătă, după ce au trecut cele 24 de ore, Daniel Gheroghe Rusu a postat un nou mesaj în car ele-a povestit prietenilor din lista sa întâmplarea care i-a amuzat pe mulți. Bărbatul s-a arătat și el amuzat de toată situația, deși probabil nu i-a convenit deloc că a fost blocat dintr-o astfel de neînțelegere.

„Salutare frați români! Au înnebunit salcâmii! Iată de ce am fost blocat 24 ore…mulțumesc Facebook, nu o să mai cumpăr găini în viata mea…”, a scris Daniel Gheorghe Rusu pe Facebook după ce i-a fost redat accesul.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top