Connect with us
Facebook Messenger a picat. Aplicația de chat nu funcționează, arhiva dispărută

Știri

Facebook Messenger a picat. Aplicația de chat nu funcționează, arhiva dispărută

Facebook are probleme cu aplicația de mesagerie „Messenger” a picat acum câteva minute. Arhiva discuțiilor este indisponibilă, iar utilizatori nu pot trimite mesaje în acest moment. Deocamdată Facebook n-a anunțat oficial ce se întamplă cu Facebook Messenger, tot  ce se știe este că utilizatorii primesc eroare când trimit mesaje.

Messenger a picat

„Acest mesaj nu a fost trimis.  Apasă pentru a trimite din nou” este eroare afișată utilizatorilor de Facebook care încearcă să folosească aplicația de chat a rețelei de socializare.

Facebook Messenger a picat

Facebook Messenger a picat

Aplicația funcționeaza parțial la ora redactării acestui articol, utilizatorii se plâng în acest moment că nu pot vedea arhiva mesajelor completă.

O parte din utilizatori nu au fost afectați de situația de Messenger, după cum bine știți rețeaua de socializare este impărțită pe mai multe zone.

Problemele par să fi fost în zona de Est a Europei, în acest moment este în curs de remediere.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top