Connect with us
Loteria Română pregătește surprize mari! Fanii jocurilor de noroc vor fi extrem de încântați

Loto 6/49

Loteria Română pregătește surprize mari! Fanii jocurilor de noroc vor fi extrem de încântați

Loteria Română pregătește surprize mari pentru fanii jocurilor de noroc. Pandemia de coronavirus a adus schimbări și pentru această companie, care și-a propus să se adapteze condițiilor existente și să le ofere românilor posibilitatea de a juca online.

Jocuri loto online

În contextul actualei crize provocată de epidemia de coronavirus, care are consecinţe importante asupra întregii economii româneşti „Loteria Română” urgentează implementarea jocurilor loto online, proiect care făcea parte din strategia managementului actual al companiei încă dinaintea apariţiei acestei situaţii fără precedent.

Pentru implementarea jocurilor loto online, Loteria Română colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României. Aceasta din urmă funcționează ca structură cu personalitate juridică în cadrul aparatului de lucru al Guvernului și în coordonarea prim-ministrului.

„Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri, cărora dorim să le mulţumim pentru fidelitate şi pentru încrederea demonstrată de-a lungul anilor. Trebuie să recunoaştem faptul că, din păcate, s-a întârziat mulți ani, în raport cu nevoile şi asteptările jucătorilor şi ale evoluţiei pieţei de profil, iar lipsa de acţiune şi de luare a unor decizii la momentul potrivit îşi arată acum, mai mult ca oricând, efectele negative”, a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A.

Directorul general al Loteriei Române a declarat că este convins că în felul acesta compania va face un pas extrem de important în dezvoltarea sa viitoare.

O altă noutate care a fost deja implementată are legătură cu cele peste 5.200 de Stații de Plată SelfPay de unde românii pot cumpăra bilete la jocurile loteristice tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc.

Plata biletelor pe care jucătorii le achiziționează prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay (unde pot fi achitate taxe şi impozite, facturi de utilităţi etc.) se face în siguranță, prețul fiind același cu cel din agențiile loto.

Câștigurile pentru biletele jucate la Stațiile de Plată SelfPay se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de C.N. „Loteria Română” S.A., pe baza prezentării biletului de joc câştigător.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Loto 6/49

To Top