Connect with us
ANM: Cod galben de ninsoare şi vânt puternic în opt judeţe din Moldova, marţi seara

Vremea

ANM a emis noi coduri de vremea rea. Vremea 13 februarie. Zonele vizate de cod portocaliu și cod galben

Meteorologii au emis, marţi, avertizări nowcasting Cod portocaliu de ninsori şi vânt, valabile în zonele montane din Banat şi Transilvania, în următoarele ore.

Vremea 13 februarie

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până la ora 23:00, în judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin, la altitudini de peste 1.800 de metri, se va semnala ninsoare moderată, însoţită de vânt cu viteze la rafală de peste 100 – 120 km/h, fenomen care determină scăderea vizibilităţii sub 50 de metri.

Cod galben de ninsoare şi vânt puternic în opt judeţe din Moldova

Tot marți seara, ANM a emis și o avertizare nowcasting Cod galben de ninsoare şi intensificări ale vântului, valabilă în orele următoare în opt judeţe din Moldova.

Potrivit meteorologilor, până miercuri, la ora 02:00, în judeţele Suceava, Bacău, Vrancea şi Neamţ (zona joasă), Botoşani, Galaţi, Iaşi şi Vaslui se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze care la rafală vor atinge 55 – 65 km/h.

De asemenea, până la ora 22:00, în judeţele Suceava şi Neamţ, la altitudini de peste 1.800 de metri, se va semnala ninsoare, însoţită de vânt cu viteze la rafală de peste 70 km/h, fenomen care determină scăderea vizibilităţii sub 100 de metri, scrie Agerpres.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top