Connect with us
Anunț important de la meteorologi! Cum va fi vremea de Paștele Ortodox

Vremea

Anunț important de la meteorologi! Cum va fi vremea de Paștele Ortodox

Paștele este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Cu toții sperăm că vremea va ține cu noi cu ocazia acestei sărbători, iar meteorologii deja au anunțat care va fi situația pe data de 2 mai. Cei care au sărbătorit Paștele Catolic nu s-au bucurat deloc de o vreme bună, ci au avut parte de ploi, vânt și o atmosferă mohorâtă.

Vremea pe patru săptămâni

Până pe data de 12 aprilie, vremea va fi destul de capricioasă. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele specifice perioadei a nivelul întregii țări. În regiunile intracarpatice va fi ceva mai frig decât în restul zonelor, însă nu este vorba despre temperaturi prea scăzute.

În mare parte a țării, temperaturile vor fi foarte scăzute și ploile vor avea cantități reduse. Cu excepția regiunilor centrale, dar și a celor din extremitatea de sud-est, unde cantitățile de precipitații vor fi normale pentru acest interval, nu va mai ploua.

În săptămâna 12 aprilie – 19 aprilie, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vreme bună de Paște

În următoarea săptămână, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. În sfârșit scăpăm de vânt, de ploi și temperaturi scăzute și atmosfera mohorâtă și ne bucurăm de primăvară.

În săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021, adică de Paște, temperaturile medii se vor situa peste cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, însă vremea va fi destul de plăcută și ne apropiem cu pași repezi de vară.

Spre deosebire de Paștele Catolic, chiar vom avea o vreme bună și plăcută. Catolicii s-au confruntat cu ploi, vânt puternic și temperaturi destul de scăzute. Și noaptea de Paște a fost destul de rece, la fel și dimineața.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top