Connect with us
Vești deloc bune pentru români. Vreme instabilă și ploi în toată țara

Vremea

Vești deloc bune pentru români. Vreme instabilă și ploi în toată țara

Vremea a fost foarte schimbătoare în ultimele zile. După o perioadă de precipitații, ploi, ninsori dar și vânt, vremea s-a încălzit. Totuși, veștile bune nu au ținut deloc mult și vremea s-a schimbat drastic din nou. În următoarele zile, vremea va fi tot instabilă în majoritatea regiunilor din țară. Meteorologii anunță ploi, lapoviţă, dar şi temperaturi scăzute.

Vreme instabilă azi în România, dar și la noapte

Vremea va fi mai rece decât este normal în această perioadă, în special în nordul și vestul țării. ANM anunță că cerul va fi variabil, dar mai mult înnorat în centrul, estul şi sudul ţării, unde pe arii restrânse va ploua slab, iar în a doua parte a nopţii în regiunile vestice şi nord-vestice.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis că vremea va fi instabilă în următoarea perioadă. Astăzi, temperaturile au fost mai scăzute decât cele normale. În București este anunțată ploaie, mai ales spre seară, când va apărea și ceața. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, spre noapte ajungând chiar la 0 grade.

În Carpaţii Orientali şi Meridionali a și nins și vântul a suflat cu putere, mai ales la munte. Temperaturile maxime au fost încadrate între 7 şi 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -5 şi 5 grade, spre noapte.

Vremea se mai încălzește de marți

Meteorologii anunță vreme extrem de rece în vestul şi nord-vestul ţării, precum și vânt puternic, dar și ploi, mai ales noaptea. În restul regiunilor, vremea devine mai bună, iar termometrele vor indica valori termice mai mari. Pe arii restrânse vor fi averse de ploaie şi posibil descărcări electrice, dar atmosfera va fi una plăcută.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5….7 grade în Banat şi Crişana şi 18…19 grade în sudul Munteniei. În București, maxima va atinge 18 grade celsius.

Ploile revin miercuri în regiunile sudice şi sud-estice. La munte va ninge și vântul va sufla cu putere, ceea ce înseamnă că zăpada va fi viscolită.

Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -2 şi 7 grade.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top