Connect with us

Vremea

AVERTIZARE METEO 15 august. Vreme instabilă în următoarele ore

AVERTIZARE METEO 15 august. Vreme instabilă în următoarele ore Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare conform căreia vremea va fi extrem de instabilă în următoarele ore, în special în centrul și sudul țării.

AVERTIZARE METEO 15 august. Vreme instabilă în următoarele ore Vreme instabilă în următoarele ore

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare care va intra în vigoare joi dimineaţa la ora 10:00. Conform acestei avertizări vremea va exista instabilitate atmosferică îndeosebi în centrul și sudul țării, dar și în zonele de munte. În aceste zone vor avea loc intensificări ale vântului, averse cu caracter torenţial, descărcări electrice şi izolat grindină.

Citește și: Vremea. Prognoza meteo 12 – 18 august 2019, canicula continuă, dar apar și ploile! 42 de grade la umbră

Această informare este valabilă până vineri, 16 august, la ora 9:00.

Citește și: Prognoză meteo pe o lună. Cum va fi vremea până în septembrie

AVERTIZARE METEO 15 august. Conform ANM, în anumite intervale scurte de timp, cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 l/mp. Totuși, temperaturile maxime vor atinge 30 de grade în anumite zone. Temperaturile minime vor fi de 16-18 grade.

AVERTIZARE METEO. Vreme instabilă în următoarele ore

Joi după amiază și în noaptea de joi spre vineri sunt posibile fenomene specifice instabilităţii atmosferice în Capitală. Cerul va fi variabil, vom confrunta cu perioade de înnorări accentuate și averse cu caracter torențial. Totodată, în București vor fi prezente descărcări electrice și intesificări de scurtă durată ale vântului.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top