Connect with us
Cod galben de vânt în mai multe județe! Care vor fi zonele afectate

Vremea

Cod galben de vânt puternic în 15 județe

Meteorologii au emis un cod galben de vânt puternic valabil astăzi pentru 15 județe.

ANM a emis astăzi atenționări de tip nowcasting pentru 15 județe din zona Munteniei, Moldovei și Dobrogei. Vântul va sufla cu putere timp de aproximativ 4 ore, până la orele 15-16.

La munte vântul va atinge o viteză de până la 85 kilometri la oră

În județele Mehedinți și Dolj se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 55-65 de kilometri pe oră, iar în zona de munte a județului Caraș-Severin, la altitudini de peste 1.800 de metri vor fi intensificări ale vântului care la rafală vor depăși 80-100 de kilometri.

Vizate de acest fenomen meteorologic sunt și județele Vrancea, Bacău și Neamț, precum și Iași, Vaslui, Botoșani și Galați unde vântul va sufla cu o viteză de 60 de kilometri la oră.

Sub cod galben de vânt puternic în Ajunul Floriilor se află și județul Tulcea, tot până la ora 15. La munte vântul va sufla ceva mai puternic. Viteza poate atinge până la 85 de kilometri la oră, spulberând zăpada și viscolind ninsoarea.

CITEȘTE ȘI: Cum va fi VREMEA de FLORII. Anunțul OFICIAL de la ANM

CITEȘTE ȘI: Cum va fi VREMEA DE PAȘTE 2017. Prognoza meteo

Avertizările de tip now-casting emise de Administrația Națională de Meteorologie sunt valabile maximum șase ore de la data emiterii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top