Connect with us
ANM Vremea: Primăvara vine abia în aprilie – Prognoza meteo pentru martie. Scoateți Sania

Vremea

Pregătiți sania. ANM Vremea: Primăvara vine abia în aprilie – Prognoza meteo pentru martie.

Vremea în luna martie continuă să fie urâtă și zilele viitoare. Chiar dacă martie ne-a răsfațat cu câteva zile frumoase și calde, ANM anunță că primvara adevarată vine abia în…aprilie.

„De-abia din aprilie vom putea vorbi mai mult de primăvară”, a declarat la Digi24 meteorologul Meda Andrei.

ANM avertizează că revin ninsorile

„Deocamdată, în martie, ca în fiecare an am avut şi manifestări de iarnă. Nu e neobişnuit. Anul trecut am avut viscol în 22 martie. În 2017, am avut viscol în zona Moldovei în 19-21 aprilie.

Se poate întâmpla orice, chiar şi în martie şi aprilie. Pe măsură ce înaintăm în primăvară, astfel de manifestări sunt tot mai rare şi durează tot mai puţin, dar ele pot exista”, a spus Meda Andrei.

Vremea ANM săptămâna 11 – 17 martie 2019 – Revine IARNA. Atenționare METEO

ANM a emis cod galben și informare de precipitații mixte! Zonele afectate

ANM a emis o atenționare cod galben de ninsori şi viscol pentru patru judeţe din Transilvania și o informare meteo pentru restul țării.

Vremea în săptămâna 11 – 17 martie 2019 se va schimba radical. Dacă săptămâna ce tocmai se încheie ne-a obișuit cu temperaturi chiar și de 25 de grade Celsius, săptămana viitoare vine cu înghețul.

ANM a emis astăzi două coduri de avertizare meteo. Cod Galben și Cod Portocaliu de vreme rea pentru 21 de județe. De asemenea Bucureștiul are o prognoză meteo specială, temperaturi calde, dar vânt periculos.

Prognoza meteo ANM pentru săptămâna 11 – 17 martie 2019

Iată mai jos cum va fi vremea în detaliu pentru fiecare regiune din România. Prognoză

ANM meteo 11 – 18 martie 2019

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice și la munte.

11.03.2019 – 18.03.2019

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile din vestul și sud-vestul teritoriului.

18.03.2019 – 25.03.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a teritoriului.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

25.03.2019 – 01.04.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în regiunile vestice și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în rest.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top