Connect with us
Prognoza ANM 14 octombrie 2020. Se răcește tot mai tare

Vremea

Prognoza ANM 14 octombrie 2020. Se răcește tot mai tare

Prognoza ANM 14 octombrie 2020. Conform informațiilor care se regăsesc pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie, miercuri, 14 octombrie, vremea va fi rece în toată țara, iar ploile se vor opri.

Prognoza ANM 14 octombrie 2020

Miercuri, 14 septembrie, vremea se va răci mai tare, în toate regiunile țării. Spre deosebire de marți, nu va mai ploua și vântul se va potoli. Conform meteorologilor, temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă.

Temperatura maximă se va situa între 11 și 19 grade, în timp ce minima va fi cuprinsă între 1 și 9 grade, cu valori mai scăzute în regiunile montane.

Prognoza meteo în Capitală

Conform ANM, miercuri, 14 octombrie, vremea în Capitală va fi în general frumoasă, chiar însorită. Deși ploile vor dispărea, temperaturile vor rămâne în continuare scăzute. Temperaturile maxime din termometre vor înregistra între 17-18 grade, în timp ce temperaturile minime se vor situa în jurul a 6 grade. În timpul nopții, cerul va fi mai mult senin și nu sunt șanse de precipitații.

Cod galben de intensificări ale vântului

Vântul care și-a făcut de cap în ultimele zile se va potoli în cea mai mare parte a țării. Cu toate acestea, există regiuni pentru care meteorologii ANM au emis cod galben de intensificări ale vântului. Codul este valabil în intervalul 13 octombrie, ora 21.00 – 14 octombrie, ora 18.00.

În intervalul menționat, în zona Munților Apuseni și în Carpații Orientali vântul va sufla tare, cu viteze ce vor depăși 90…100 km/h. În Maramureș, cea mai mare parte a Crișanei și în nord-vestul Transilvaniei, temporar vor fi intensificări, cu rafale în general de 55…65 km.

Meteorologii anunță că în cursul nopții de marți spre miercuri și pe parcursul zilei de miercuri, pe crestele Munților Apuseni și ale Carpaților Orientali se vor mai semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Un cod portocaliu de vânt este valabil astăzi, 13 octombrie, până la ora 21.00 și vizează zona înaltă a Carpaților Meridionali și Orientali.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top