Connect with us
Prognoza meteo 1 ianuarie 2021. Ce surprize ne oferă vremea în prima zi din an

Vremea

Prognoza meteo 1 ianuarie 2021. Ce surprize ne oferă vremea în prima zi din an

Prognoza meteo 1 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în prima zi a noului an. Meteorologii anunță temperaturi ridicate pentru începutul de an, din păcate, fără precipitații sub formă de ninsoare. Nu am avut parte de un Crăciun alb, și se pare că nici de Revelion și de început de an nu ne vom bucura de zăpadă. Aflați aici cum va fi vremea în țară, pe 1 ianuarie 2021.

Prognoza meteo în prima zi din 2021

Vremea în Banat. Media temperaturilor maxime va fi de 9…12 grade, iar a minimelor de 5…8 grade. În restul timpului, vor fi valori de 6…8 grade ziua şi 0…2 grade noaptea, mediat regional.

În Crișana, temperaturile diurne vor fi de 9…12 grade, iar cele nocturne de 3…7 grade, mediat regional. În restul timpului, media maximelor se va situa între 5 şi 8 grade, iar a minimelor între -1 şi 3 grade.

În Transilvania, ziua vor fi în medie 7…11 grade, iar noaptea valori pozitive. Doar la sfârşitul intervalului este estimată o răcire a vremii ce va determina valori mai apropiate de cele normale în prima decadă a lunii ianuarie.

Prognoza meteo în Maramureș

Potrivit meteorologilor, în Maramureș, media temperaturilor maxime va fi de 10…12 grade, iar a minimelor de 3…6 grade. În restul timpului, vor fi valori de 5…7 grade ziua şi -2…0 grade noaptea, mediat regional. O scădere a temperaturilor, spre valori mai apropiate de cele climatologic specifice, este estimată pentru sfârşitul intervalului, respectiv după data de 8 ianuarie.

În Moldova vor fi medii ale maximelor de 7…12 grade şi ale minimelor de 0…5 grade.  O răcire a vremii este estimată după data de 8 ianuarie, determinând temperaturi mai apropiate de cele normale în prima decadă a lunii ianuarie.

Prognoza meteo în Dobrogea anunță la amiază vor fi 9…12 grade şi noaptea 4…7 grade. După data de 7 ianuarie este posibilă o răcire a vremii, cu valori mai apropiate de cele climatologic specifice. Până în data de 5 ianuarie, regimul pluviometric se va menţine deficitar, ploi slabe, cu caracter local urmând a fi în jurul datei de 31 decembrie. Ulterior, probabilitatea pentru precipitaţii temporare va fi ridicată.

Prognoza meteo în Muntenia

În Muntenia, potrivit prognozei, până în data de 3 ianuarie, regimul pluviometric va fi deficitar, averse de ploaie urmând a se semnala local pe parcursul zilei de 31 decembrie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în perioada 4-10 ianuarie, acestea putând fi, în zona deluroasă cu precădere, în general moderate cantitativ.

Prognoza meteo 31 decembrie 2020

În Oltenia se anunță medii ale temperaturilor maxime de 7…11 grade, iar ale minimelor de -2…3 grade. O răcire a vremii care va determina valori mai apropiate de cele normale este estimată doar pentru sfârşitul intervalului, respectiv după data de 8 ianuarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top