Connect with us
Prognoza meteo 31 decembrie 2020. Vreme caldă de Revelion

Vremea

Prognoza meteo 31 decembrie 2020. Vreme caldă de Revelion

Vremea continuă să fie extrem de caldă pentru această perioadă. Astfel, la fel ca de Crăciun, de Revelion vom avea temperaturi mult mai ridicate de cele normale și nu sunt anunțate ninsori. Deși valorile termice vor scădea uşor faţă de zilele trecute, vremea va fi în continuarea ciudată, având în vedere că suntem aproape la jumătatea iernii.

Vreme bună de Revelion

De Crăciun, toată țara a avut vreme extrem de caldă pentru această perioadă. În unele regiuni, soarele a fost prezent pe cer aproape toată ziua și vremea de afară a semănat mai mult cu cea de primăvară, decât cu cea de iarnă. Meteorologii au anunțat deja că va fi o iarnă blândă, fără zăpadă și că lucrurile se vor schimba din ce în ce mai mult.

Conform specialiștilor, vom avea un Revelion fără zăpadă. Dacă de Crăciun nu ne-am bucurat de un peisaj alb, nu o vom face nici în noaptea dintre ani. De Revelion avem temperaturi mai potrivite pentru o zi de primăvară în toată țara, iar în unele zone s-ar putea să plouă spre seară, însă nu sunt anunțate cantități mari și fenomene speciale.

Înnorările vor fi temporare, iar soarele va predomina pe cer în data de 31 decembrie.

Vântul va avea intensificãri în zona montană înaltă, cu precădere în Carpaţii Meridionali, iar local şi temporar şi în regiunile vestice şi sud-estice şi izolat în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 7-8 grade Celsius în nordul Moldovei, Dealurile de Vest şi estul Transilvaniei şi 17 grade Celsius în sudul Munteniei şi Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade Celsius. Dimineaţa, mai ales în est şi sud, iar noaptea şi în rest, se va semnala ceaţă.

Deși ar fi trebuit să avem temperaturi în jur de 3 și 5 grade ziua și minus 10 grade noaptea, termometrele vor arăta peste 10 grade celsius în unele zone. Spre dimineața de1 ianuarie se va forma ceața și va ninge la altitudini înalte, de peste 1700m.

Abia din data de 8 ianuarie, vremea se va schimba, iar temperaturile vor începe să mai scadă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top