Connect with us
Prognoza meteo 10 ianuarie 2021. Temperaturi scăzute și precipitații sub formă de ninsoare

Vremea

Prognoza meteo 10 ianuarie 2021. Temperaturi scăzute și precipitații sub formă de ninsoare

Prognoza meteo 10 ianuarie 2021. Duminică vremea va fi în general închisă, iar trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Potrivit meteorologilor, temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad. În București cerul va fi noros și va ninge moderat cantitativ.

Prognoza meteo 10 ianuarie 2021

Potrivit meteorologilor, în ultima din din această săptămână, vremea va fi în general închisă, și va ninge pe alocuri. De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat. Se va instala o masă de aer cald și probabilitatea de precipitații va fi destul de mare.

Vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţã şi ninsoare în jumătatea de sud a ţării, unde local cantităţile de precipitaţii vor depăşi 15…20 l/mp şi pe arii restrânse, slabe cantitativ, în restul teritoriului. Se va depune strat nou de zăpadă.

Temperatura 10 ianuarie în cele mai mari orașe din țară

Iași: 2°C

Cluj Napoca: 2°C

Constanța: 5°C

Bacău: 3°C

Timișoara: 3°C

Oradea: 1°C

Sibiu: 2°C

Brașov: 1°C

Giurgiu: 4°C

Galați: 4°C

Arad: 2°C

Piatra Neamț: 3°C

Târgu Mureș: 0°C

Ploiești: 34°C

Pitești: 3°C

Prognoza meteo în București

În București, cerul va fi noros şi temporar va ninge în general moderat cantitativ. Se va depune strat de zăpadă neuniform, cu grosime în general de 8…10 cm. Potrivit prognozei, vântul va sufla moderat, cu unele intensificări noaptea, când la rafală se vor înregistra viteze în general de 35…45 km/h. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade.

Prognoza meteo 9 ianuarie 2021

Reamtintim faptul că meteorologii au emis o informare valabilă de pe 9 ianuarie până pe 12 ianuarie la ora 06.00. Sunt vizate precipitații mai ales sub formă de ninsoare, intensificări temporare ale vântului, dar și polei pentru jumătatea sudică a țării.

În intervalul menționat, în jumătatea de sud a țării precipitațiile se vor extinde treptat și se vor acumula cantități, local de peste 20…30 l/mp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top