Connect with us
Prognoza meteo 13 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în ultima zi înainte de weekend

Vremea

Prognoza meteo 13 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în ultima zi înainte de weekend

Prognoza meteo 13 noiembrie 2020. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru vineri, 13 noiembrie, ultima zi a săptămânii, înainte de weekend. În cea mai mare parte a țării valorile termice diurne se vor situa în jurul normelor caracteristice datei, iar cele nocturne ușor peste acestea.

Prognoza meteo 13 noiembrie 2020

Potrivit meteorologilor, cerul va avea înnorări și trecător va ploua, local în jumătatea sudică a teritoriului și pe suprafețe mai mici în rest. La altitudini mari, cu precădere în masivele sudice, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar și pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 13 grade, iar cele minime între 1 și 9 grade, mai scăzute în depresiuni. Dimineața și mai ales noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață.

Cum va fi vremea în Capitală

În București, cerul va avea înnorări, iar probabilitatea pentru ploaie slabă va fi mai ridicată din orele serii. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în intervalul 11-12 grade Celsius, iar cea minimă de 3…5 grade. În timpul nopții se vor semnala condiții de ceață.

Prognoza meteo 12 noiembrie 2020

Meteorologii anunță o răcire a vremii, de săptămâna viitoare. Spre finalul intervalului, media maximelor se va situa în general între 5 și 7 grade, iar a minimelor va fi în jurul a 0 grade.

Vremea la munte

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, de săptămâna viitoare, temperaturile maxime vor
fi cuprinse în general între 0 și 4 grade, iar minimele aproximativ între -6 și -2 grade. După data de 13 noiembrie, trecător vor fi precipitații slabe, izolat la început, apoi posibil local.

Cum va fi iarna 2020-2021. Specialiștii spun că, cel mai probabil, vom avea parte de ierni din ce în ce mai calde, dar cu episoade cu viscol și temperaturi scăzute.

„Anul 2020 ar putea să detroneze anul 2016 ca cel mai călduros an începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea, de când avem observații sistematice la nivel global și putem spune, de asemenea, că acest lucru s-ar putea petrece în condițiile în care în Pacificul Tropical avem o fază negativă, nu pozitivă, ca în cazul anului 2016”, a declarat meteorologul Roxana Bojariu, potrivit B1.ro.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top