Connect with us
Prognoza meteo 15 noiembrie 2020. Vreme mohorâtă în toată țara

Vremea

Prognoza meteo 15 noiembrie 2020. Vreme mohorâtă în toată țara

Prognoza meteo 15 noiembrie 2020. Pentru ultima zi din această săptămână, meteorologii anunță că vremea va fi mohorâtă, cu intensificări ale vântului, în timpul zilei, mai ales în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor situa între 9 și 14 grade, în timp ce temperaturile minime se vor situa între -3 și 9 grade Celsius.

Prognoza meteo 15 noiembrie 2020. Vreme mohorâtă

Săptămâna care a trecut a fost una cu temperaturi mai mari decât cele obișnuite pentru această perioadă. Cerul a fost senin, vântul a suflat slab, iar fenomenul care a marcat mare parte din țară a fost ceața, motiv pentru care meteorologii au emis mai multe coduri galbene.

În Banat, regimul termic va marca o scădere, astfel încât media regională a temperaturilor maxime va scădea până în jurul a 8 grade, iar minimele se vor situa în general între -1 și 2 grade.

În Crișana, potrivit meteorologilor, vremea se va răci, începând de duminică, 15 noiembrie, precum și în următoarele zile din noua săptămână. Media maximelor se va situa în general între 5 și 7 grade, iar a minimelor va fi în jurul a 0 grade.

În Transilvania, regimul termic va marca o scădere treptată, de la o medie a maximelor termice de 13
grade în prima zi de prognoză, până în jurul a 6 grade în ultimele și de la o medie a minimelor
termice de 1…3 grade în prima săptămână, până în jurul a -2 grade în cea de a doua.

În Maramureș sunt șanse mari de precipitații, iar media temperaturilor minime va coborî, de săptămâna viitoare, sub pragul de îngheț și se va situa în general între -1 și -3 grade.

Prognoza meteo 14 noiembrie 2020

În Moldova se răcește destul de tare, temperaturile vor scădea treptat, de la valori mediate de 2 grade spre valori negative, respectiv -2 grade în 17 noiembrie, după care vor avea doar mici variații în jurul valorii de 0 grade.

În Dobrogea, nopțile vor deveni mai reci, ajungând la valori mediate  între 2 și 4 grade, în perioada 15…22 noiembrie.

În Muntenia, temperaturile maxime vor scădea treptat, și începând cu 15 noiembrie, media acestora va
coborî de la 14 la 8 grade. Ele se vor stabiliza la această valoare pe restul perioadei până la final.

Pentru Oltenia, meteorologii anunță că minimele nopților vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit în 15 noiembrie, cu medii de 4…6 grade, apoi vor marca o scădere, astfel că vor fi valori de 0…1 grad.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top