Connect with us
Prognoza meteo 16 noiembrie. Cum va fi vremea la început de săptămână

Vremea

Prognoza meteo 16 noiembrie. Cum va fi vremea la început de săptămână

Prognoza meteo 16 noiembrie. Potrivit prognozei, regimul termic va marca o scădere, astfel încât media regională a temperaturilor maxime va scădea până în jurul a 8 grade, iar minimele se vor situa în general între -1 și 2 grade. De asemenea, din această săptămână va crește probabilitatea de ploaie.

Prognoza meteo 16 noiembrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile, cu posibilitatea unui deficit local în regiunile nord-estice.

Vremea în Banat

În cea de a doua săptămână, regimul termic va marca o scădere, astfel încât media regională a temperaturilor maxime va scădea până în jurul a 8 grade, iar minimele se vor situa în general între -1 și 2 grade.

Vremea în Crișana

În cea de-a doua săptămână se va răci, astfel încât, în ultimele zile de prognoză media maximelor se va situa în general între 5 și 7 grade, iar a minimelor va fi în jurul a 0 grade.

Vremea în Transilvania

Pentru Transilvania, meteorologii anunță că vremea va fi cu temperaturi normale pentru această perioadă a anului. De asemenea, trecător și pe arii restrânse vor fi posibile ploi în cea de a doua săptămână.

Maramureș

Media temperaturilor minime va coborî, în această săptămână sub pragul de îngheț și se va situa în general între -1 și -3 grade.

Vremea în Moldova

Temperaturile vor scădea treptat, de la valori mediate de 2 grade spre valori negative, respectiv -2 grade în 17 noiembrie, după care vor avea doar mici variații în jurul valorii de 0 grade.

Prognoza meteo 15 noiembrie 2020

Dobrogea

Conform prognozei, în Dobrogea, nopțile vor fi destul de calde în cea mai mare parte a regiunii, pe fondul existenței unui plafon noros în general persistent, sau a prezenței ceții.

Vremea în Muntenia

Temperaturile maxime însă, vor scădea treptat în intervalul 9…15 noiembrie, astfel că media acestora va
coborî de la 14 la 8 grade, dar se vor stabiliza la această valoare pe restul perioadei până la
final.

Oltenia

Minimele nopților vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit în intervalul 10…15 noiembrie,
cu medii de 4…6 grade, apoi vor marca și acestea o scădere, astfel că vor fi valori de 0…1 grad.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top