Connect with us
Prognoza meteo 2 ianuarie 2021. Ce temperaturi aduce Anul Nou

Vremea

Prognoza meteo 2 ianuarie 2021. Ce temperaturi aduce Anul Nou

Prognoza meteo 2 ianuarie 2021. Ce temperaturi aduce Anul Nou și cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Meteorologii au emis prognoza pentru perioada următoare. Se pare că va fi o lună cu temperaturi mult mai ridicate decât normalul pentru această perioadă și că vom avea parte de multe ploi.

Prognoza meteo 2 ianuarie 2020

Cum va fi vremea în cea de-a doua zi a anului. Potrivit prognozei, temperaturile vor fi ridicate pentru această perioadă a anului și vom avea parte de precipitații sub formă de ploaie.

Conform estimărilor Administrației Naționale de Meteorologie, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în toată țara, în intervalul 4 ianuarie – 1 februarie.

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. În săptămâna 04.01.2021 – 11.01.2021, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice.

Prognoza meteo 1 ianuarie 2021

Va ploua excedentar în toate țara, dar mai ales în zonele montane și sub-montane din jumătatea sudică a țării.

În săptămâna 11.01.2021 – 18.01.2021, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Este posibil ca acestea să fie ușor mai ridicate în sud-est. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a țării.

Cum va fi vremea la final de ianuarie 2021

Săptămâna 18.01.2021 – 25.01.2021. Potrivit meteorologilor, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil ușor mai ridicat în nord-vest.

Săptămâna 25.01.2021 – 01.02.2021. În acest interval, mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice. Cantitățile de precipitații vor putea fi excedentare în toată țara, dar mai ales în zonele montane din vestul țării.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top