Connect with us
Prognoza meteo 25 februarie 2021. Meteorologii anunță ceață densă și temperaturi extreme

Vremea

Prognoza meteo 25 februarie 2021. Meteorologii anunță ceață densă și temperaturi extreme

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru joi, 25 februarie 2021. Vremea se menține în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă. În unele zone ale țării va fi ceață densă care va duce la scăderea vizibilității.

Prognoza meteo 25 februarie 2021

Prognoza meteo pentru 25 februarie 2021 anunță o vreme caldă pentru majoritatea zonelor țării. Ceața, care s-a instalat de la începutul acestei săptămâni, își va face simțită prezența în continuare.

Potrivit informațiilor oferite de Administrația Națională de Meteorologie, ceața se va instala în special dimineața și seara, și va conduce la scăderea vizibilității.

În timpul zilei, norii se vor risipi, iar soarele își va face simțită prezența. Atmosfera va fi una caldă, specifică primăverii, când vântul va sufla slab până la moderat.

În ceea ce privește apariția precipitațiilor, meteorologii au anunțat că sunt șanse slabe de ploaie în orele ce urmează, astfel că vremea va fi în general frumoasă.

Vremea în Capitală – joi, 25 februarie 2021

Și în Capitală se va semnala ceață joi, 25 februarie 2021, iar în general vremea va fi înorată. Chiar și așa, comparativ cu zilele trecute, va fi mai cald. Meteorologii spun că termometrele vor indica până la 15 grade Celsius. Noaptea cerul va deveni senin, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Se schimbă anotimpurile în România

Deși așa pare, nu am scăpat de frig pentru că, conform prognozei, temperaturile vor înregistra scăderi în toată țara.  Din data de 27 februarie, media temperaturii maxime va fi în scădere spre o valoare de 10 grade, apoi se va menține până spre sfârșitul intervalului, la valori, în medie, de 8…10 grade.

Totodată, temperaturile minime vor crește ușor în prima săptămână, spre o medie de 4 grade, apoi până la sfârșitul intervalului va exista tendința de scădere, spre medii de -1…0 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere după data de 01 martie.

Prognoza meteo la munte – 25 februarie 2021

Până în 26 februarie vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu o medie a valorilor maxime de 6…9 grade și minime de -2…0 grade.

Răcirea prognozată pentru finalul lunii februarie, va determina maxime în medie de 0…2 grade, ce se vor menține fară variații importante și în prima săptămână de martie, iar media minimelor va scădea la -7…-5 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere după 27 februarie.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top