Connect with us
Prognoza meteo 26 noiembrie 2020. Vremea este din ce în ce mai rece

Vremea

Prognoza meteo 26 noiembrie 2020. Vremea este din ce în ce mai rece

Vremea s-a schimbat considerabil în ultima perioadă. După zile cu temperaturi ridicate, mult mai mari decât cele normale, am fost surprinși de venirea iernii mult mai devreme decât ne-am fi așteptat. Iarna este tot mai aproape și temperaturile scăzute deja au sosit, însă meteorologii ne pregătesc pentru tot ce e mai rău.

Vremea pe 26 noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea va fi din ce în ce mai rea în următoarea perioadă. Gerul deja s-a instalat în țara noastră, iar ceața este tot mai densă pe zi ce trece, în special dimineața și seara. Temperaturile sunt negative aproape în toată țara și au scăzut drastic pe timpul nopții.

Pe 26 noiembrie, vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea, cu valori termice nocturne negative în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin la deal și la munte, însă în rest se va semnala nebulozitate joasă sau ceață, în special în nord-vest, centru, vest și extremitatea de sud-vest.  Ceața va fi prezentă dimineața și mai mult seara, asociată cu depunerea de chiciură.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 13 grade, mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă; minimele termice vor fi cuprinse între -8 și 0 grade. În depresiunile intramontane, acestea pot ajunge până la -12 grade. Astea vor fi ușor mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral.

În București, vremea va fi destul de blândă. Cerul va fi senin pe parcursul întregii zile, iar vântul va sufla de la slab spre moderat, spre seară. Temperatura maximă va fi de 9 grade, iar cea minimă de -1 grad.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top