Connect with us
Prognoza meteo 29 decembrie 2020. Vreme ne oferă surprize neplăcute

Vremea

Prognoza meteo 29 decembrie 2020. Vreme ne oferă surprize neplăcute

Prognoza meteo 29 decembrie 2020. Cum va fi vremea în a doua zi a săptămânii, ultima din acest an. Meteorologii anunță care vor fi temperaturile la nivelul întregii țări. Vremea va fi mai caldă decât normalul pentru această perioadă. Precipitațiile se vor ameliora, iar temperaturile vor continua să crească.

Prognoza meteo pentru marți, 29 decembrie 2020

Ultima săptămână din an a debutat cu o vreme neobișnuit de caldă potrivit calendarului. Nu am avut parte de un Crăciun cu zăpadă, ba dimpotrivă, în cea mai mare parte a țării a fost cald și s-au înregistrat precipitații sub formă de ploaie. Vântul nu a lipsit mai ales din est-ul țării. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor continua să fie ridicate, vremea va fi senină, iar vântul va sufla slab, cu intensificări în zonele montane.

Prognoza meteo 28 decembrie 2020

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 grade Celsius, iar minimele între -5 grade Celsius în depresiunile intramontane și 7-8 grade în restul țării.

În Capitală, vremea va continua să fie deosebit de caldă pentru această perioadă. În cursul zilei de marţi, maxima va urca până la 14 grade, iar cerul va fi preponderent senin. Minima din timpul nopții va fi de aproximativ 3 grade.

Coduri galbene de ceață și intensificări ale vântului

Luni, 28 decembrie 2020, meteorologii au emis trei avertizări tip cod galben de intensificări ale vântului și ceață. Primul cod este valabil până la ora 18.00, pentru județul Maramureş: zona de munte de peste cota 1800 m; Județul Cluj: zona de munte de peste cota 1800 m; Județul Bistriţa-Năsăud: zona de munte de peste cota 1800 m. Se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăși 80-100 km/h.

Al doilea cod galben este valabil până la ora 16.00, în județul Teleorman, unde se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Tot până la ora 16.00 este valabilă o avertizare tip cod galben de ceață în județul Olt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top