Connect with us
Prognoza meteo 29 ianuarie 2021. Vremea se menține închisă. Unde se încălzește

Vremea

Prognoza meteo 29 ianuarie 2021. Vremea se menține închisă. Unde se încălzește

Prognoza meteo 29 ianuarie 2021. Potrivit prognozei, vremea se va menține închisă, dar va deveni ușor mai caldă în vestul și sud-vestul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade Celsius în depresiuni și 10 grade Celsius în sud-vest.

Prognoza meteo 29 ianuarie 2021

Vineri, 29 ianuarie 2021, vremea va fi în general închisă, dar va deveni mai caldă în vest și sud-vest. În nord-vest, centru și la munte vor fi ninsori slabe temporare. Potrivit prognozei, vântul va sufla cu viteze de 50 km/h în vest, sud-vest și centru, iar în zona montană vor fi rafale de peste 70 km/h care vor spulbera zăpada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade Celsius în depresiuni și 10 grade Celsius în sud-vest. În Capitală, vor fi condiții de ninsoare slabă, rafale de 35 km/h și o maximă de 4 grade Celsius.

Cum va fi vremea la munte, 29 ianuarie 2021

La munte, în primele zile ale intervalului vremea se va răci semnificativ, astfel încât media
temperaturilor diurne va tinde spre valori în jurul a -8 grade (în 27 și 28 ianuarie), iar cea a
temperaturilor nocturne spre -12…-10 grade (în nopțile din perioada 27-29 ianuarie).

Ulterior, până la sfârșitul primei săptămâni, valorile termice vor crește treptat, astfel media maximelor va ajunge până la 0…2 grade, iar cea a minimelor până spre -5…-4 grade. Apoi, regimul termic va
fi caracterizat de valori în jurul celor normale specifice perioadei, maxime în medie de -2…-1 grad și minime în jurul valorii de -7 grade.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, temporar se vor semnala precipitații slabe, cu caracter local, pe tot parcursul intervalului, iar în jurul datei de 29 ianuarie și în perioada 31 ianuarie – 2 februarie, acestea vor fi pe arii mai extinse și posibil moderate cantitativ.

Prognoza meteo 28 ianuarie 2021

Ieri au fost opt atenționări de vreme rea, cu vânt puternic și ninsoare viscolită în special pentru Brașov, Sibiu, Constanța și Tulcea. Pentru ziua de joi, 28 ianuarie 2021, nu a fost emisă nicio atenționare, însă ziua nu s-a încheiat.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu temperaturile și cu vremea în general. După cum arată acum prognoza, primăvara este departe de a se instala în România.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top