Connect with us
Prognoza meteo 3 februarie 2021. Vreme deosebit de caldă în toată țara

Vremea

Prognoza meteo 3 februarie 2021. Vreme deosebit de caldă în toată țara

Vremea continuă să fie extrem de călduroasă în această perioadă. Deși am avut parte de ger, viscol, zăpezi mari și câteva zile destul de mohorâte, se pare că lucrurile se schimbă. Din 3 februarie, românii vor avea parte de temperaturi extrem de ridicate pentru această perioadă, iar majoritatea regiunilor din țară vor fi marcate de aceste fenomene.

Vreme extrem de caldă pe 3 februarie

După o perioadă în care am avut parte de temperaturi scăzute, coduri galbene și portocalii de vreme rea, ninsori abundente și viscol, ne așteaptă zile extrem de călduroase pentru această perioadă. Deși ne aflăm în ultima lună a iernii, se pare că vremea ține cu noi și avem parte de o atmosferă de primăvară.

În noaptea de 3 februarie, marți spre miercuri, temperaturile minime se vor situa între -5°C în depresiuni și 6°C pe litoral. Cerul va fi mai mult noros în majoritatea regiunilor din țară și va ploua slab în nord-vest, iar în sud și est se va semnala ceață. În masivele nordice și la munte va ninge, însă nu în cantități mari.

Va fi cod portocaliu de inundații în județul Timiș, până miercuri la ora 09:00 și cod galben de inundații în regiunile nord-vestice, până miercuri la ora 24:00, însă în restul țării nu sunt așteptate ploi.

Ziua de 3 februarie va fi extrem de călduroasă. În vestul, centrul şi nordul ţării, cerul va fi mai mult noroc, dar numai spre seară ar putea apărea precipitații slabe.

În prima parte a zilei ne putem aștepta și cu câteva episoade de ceață și chiar polei. Mai mult, vântul va sufla mai puternic la munte pe parcursul întregii zile. Se va încălzi pe parcursul zilei, în special spre după-amiază.

Vremea va deveni deosebit de caldă, mai ales în regiunile sud-vestice. Maximele vor fi cuprinse între 5°C în nordul Moldovei și 14°C în Banat și Oltenia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top