Connect with us
Prognoza meteo 3 ianuarie 2021. Când încep să scadă temperaturile

Vremea

Prognoza meteo 3 ianuarie 2021. Când încep să scadă temperaturile

Prognoza meteo 3 ianuarie 2021. Vremea continuă să se mențină caldă în toată țara, cu o medie a temperaturilor maxime de 9-12 grade Celsius, și o minimă de 5-8 grade Celsius. Potrivit prognozei, scăderea temperaturilor spre valori mai apropiate de cele normale pentru această perioadă, va avea loc abia după data de 8 ianuarie 2021.

Prognoza meteo 3 ianuarie 2021. Când se răcește în țară

Pentru data de 3 ianuarie 2021, meteorologii anunță temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului. Vremea se va răci abia după data de 8 ianuarie.

Intervalul 2-4 ianuarie 2021 este marcat de temperaturi diurne care se vor situa în jurul 9-12 grade Celsius, iar cele nocturne de 3-7 grade Celsius, mediat regional.

Prognoza meteo weekend 2-3 ianuarie 2021

În restul timpului, media maximelor se va situa între 5 şi 8 grade, iar a minimelor între -1 şi 3 grade. Spre 9 și 10 ianuarie este prognozată o scădere a temperaturilor, acestea urmând să devină mai
apropiate de cele normale perioadei din an.

Prognoza meteo la munte

La munte, în cea mai mare parte a intervalului, valorile de temperatură se vor situa peste cele climatologic specifice acestei perioade din iarnă. Valorile cele mai ridicate au fost între 28 şi 31
decembrie, când s-au înregistrat, în medie, maxime de 1…8 grade şi minime de -4…4 grade.

Sâmbătă, 3 ianuarie 2020, regimul termic va fi caracterizat de valori diurne de -3…4 grade
şi nocturne de -6…0 grade (cu temperaturi mai mici decât acestea la altitudini de peste 1700
m).

Potrivit prognozei, probabilitatea pentru precipitaţii va fi din nou în creştere după data de 4 ianuarie.
După data de 8 ianuarie, este estimată o răcire a vremii ce poate determina valori mai apropiate de cele normale în prima decadă a lunii ianuarie.

Prognoza meteo în săptămâna 4 -11 ianuarie 2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane și sub-montane din jumătatea sudică a țării.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top