Connect with us
Prognoza meteo 30 octombrie 2020. Gata cu vremea caldă

Vremea

Prognoza meteo 30 octombrie 2020. Gata cu vremea caldă

Prognoza meteo 30 octombrie 2020. Vin ploile! Meteorologii anunță un sfârșit de lună răcoros, cu vânt, ploi și ninsori în zonele de munte ale țării. Vremea călduroasă de până acum se va transforma în una capricioasă, de toamnă autentică. Vă prezentăm, în cele ce urmează, care este prognoza pentru data de 30 octombrie 2020.

Prognoza meteo 30 octombrie 2020

Prognoza meteo 30 octombrie 2020. Gata cu toamnă călduroasă. Din 30 octombrie, meteorologii anunță o schimbare radicală a vremii. Sfârșitul de săptămână va aduce înorări și temperaturi scăzute în cea mai mare parte a țării. Vor apărea ploi, lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea intensificări.

În Capitală, vremea se răcește și se vor înregistra cel mult 14…15 grade, valori care sunt obișnuite pentru această perioadă a anului. Vântul va sufla slab până la moderat, și se vor semnala precipitații mai ales în prima parte a zilei, dar și după lăsarea serii.

Prognoza meteo 29 octombrie 2020

În zonele montane, în general la altitudini mai mari de 1500 m, ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare și local se va depune strat de zăpadă. Vântul va prezenta intensificări și în celelalte regiuni, dar mai ales în sudul și vestul Olteniei, unde se vor atinge viteze de 50…60 km/h.

Informare ANM

A fost emisă o informare meteorologică valabilă de vineri, 30 octombrie, de la ora 02.00, până sâmbătă, 31 octombrie, la orele 20.00.

Informarea vizează intensificări ale vântului și precipitații mixte în zona de munte.

Conform meteorologilor, temporar va ploua în cea mai mare parte a țării, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (31 octombrie), în Subcarpații Moldovei vor fi posibile precipitații mixte. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp.

În intervalul menționat vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a zonei montane, cu viteze de 60…80 km/h, iar pe crestele Carpaților Meridionali, rafalele vor depăși temporar 90 km/h. La munte, în general la altitudini mai mari de 1500 m, ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare și local se va depune strat de zăpadă.
Vântul va prezenta intensificări și în celelalte regiuni, dar mai ales în sudul și vestul Olteniei, unde se vor atinge viteze de 50…60 km/h.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top