Connect with us
Prognoza meteo 4-17 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea

Prognoza meteo 4-17 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Prognoza meteo 4 – 17 ianuarie 2021. Meteorologii au anunțat prognoza pentru următoarele două săptămâni. În primele zile de prognoză vremea continuă să fie caldă, ca si până acum, însă temperaturile vor scădea treptat urmând ca în intervalul 10 – 17 ianuarie media maximelor să se situeze în jurul
valorii de 0 grade.

Prognoza meteo 4-17 ianuarie 2021. Banat

Intervalul de prognoză va debuta cu o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi, în medie, de 8…10 grade în primele 3 zile, apoi vor scădea treptat, urmând ca în intevalul 10 – 17 ianuarie media maximelor să se situeze în jurul valorii de 0 grade, vremea devenind normală din punct de vedere termic.

Crișana. În această zonă a țării, la începutul intervalului de prognoză, media regională a temperaturilor maxime va fi de 8…10 grade, iar a celor minime de aproximativ 4 grade, cu mult peste normele climatologice ale perioadei. Din ianuarie vremea va deveni normală din punct de vedere termic, media temperaturilor diurne urmând a se situa în jurul valorii de 0 grade, iar a celor nocturne să coboare spre -6 grade.

În Transilvania, în primele zile de prognoză regimul termic va caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Se vor înregistra temperaturi maxime de 7…8 grade și minime de 2…4 grade, în medie. Vremea se va răci în intervalul 12-17 ianuarie.

Prognoza meteo în Maramureș

Potrivit meteorologilor, în Maramureș, în primele 3 zile ale intervalului de prognoză se vor înregistra temperaturi de 7…8 grade, cu mult peste mediile multianuale specifice perioadei. Ulterior vremea se va răci și va determina valori medii ale maximelor diurne de aproximativ -2 grade.

În Moldova, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă până în data
de 08 ianuarie. Cu toate astea, valorile termice vor fi în scădere treptată de la o zi la alta. Potrivit prognozei, media temperaturilor maxime va fi de 8…9 grade la începutul intervalului și va ajunge până la 4…5 grade spre sfârșitul primei săptămâni de prognoză.

Prognoza meteo 4 ianuarie 2021 

Vremea în Dobrogea. În această zonă a țării vremea va fi deosebit de caldă îndeosebi în prima săptămână de prognoză. Media temperaturilor maxime va pleca de la valori de 11…13 grade în perioada 04 – 07 ianuarie, se va menține la 4…6 grade în intervalul 08 – 12 ianuarie, apoi va fi în scădere spre 2 grade.

Prognoza meteo în Muntenia și Oltenia

Și în Muntenia vor fi temperaturi neobișnuit de calde pentru data din calendar. Media temperaturilor maxime va fi de 8…12 grade până în 07 ianuarie, perioadă în care media valorilor termice nocturne va avea variații în funcție de gradul de acoperire al cerului cu nori, și va fi în general de 3…6 grade. În intervalul 08 – 12 ianuarie valorile termice vor fi în scădere treptată.

În Oltenia, potrivit meteorologilor, vremea va fi deosebit de caldă pentru prima săptămână din ianuarie. Media temperaturilor maxime va fi de 8…10 grade până în 07 ianuarie, interval în care media
temperaturilor minime va avea variații în funcție de nebulozitate și va fi în general de 2…4 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top