Connect with us
Prognoza meteo 4 ianuarie 2021. Temperaturi mult mai ridicate decât cele normale

Vremea

Prognoza meteo 4 ianuarie 2021. Temperaturi mult mai ridicate decât cele normale

Prognoza meteo 4 ianuarie 2021. Vremea s-a menținut deosebit de caldă în ultima perioadă. De Crăciun și Revelion am avut parte de temperaturi foarte ridicate, apropiate de cele de primăvară, ceea ce a uimit pe toată lumea. Vremea rămâne călduroasă și la începutul noului an, iar luni, pe 4 ianuarie, vom avea parte de soare și temperaturi plăcute.

Vreme călduroasă pe 4 ianuarie

Vremea continuă să uimească pe toată lumea. Dacă de Crăciun și Revelion am avut temperaturi foarte ridicate și zilele acelea au semănat mai mult cu cele de primăvară, vremea continuă să ne uimească. Temperaturile sunt mai ridicate decât cele normale  în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice.

Va ploua excedentar în toate țara, dar mai ales în zonele montane și sub-montane din jumătatea sudică a țării. Conform specialiștilor, va ninge doar la altitudini înalte și în restul țării va ploua. La începutul săptămânii va ploua în cantități mai mari, iar la altitudini mari, vântul va sufla și cu 90 km/h.

„Fiecare săptămână începând din 4 ianuarie până la 1 februarie, cea de-a doua lună din această iarnă, păstrează la acest moment semnalul unor valori de temperaturi ridicate în toate regiunile.

Dacă astăzi, în bună parte din țară valorile de temperatură vor fi mai mari de 10 grade, este posibil ca marți-miercuri, să discutăm de valori mai mari de 14 grade în partea de sud-est a țării.”, a declarat Elena Mateescu, director ANM.

În București, soarele va fi mai mult ascuns pe 4 ianuarie, în prima parte a zilei. Spre seară, norii vor aduce și ploi. Maxima se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar minima din timpul nopții va coborî până la 8 grade.

La munte va ninge ușor, doar la altitudini mari. Temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top