Connect with us
Prognoza meteo 4 februarie 2021. Vremea este extrem de schimbătoare

Vremea

Prognoza meteo 4 februarie 2021. Vremea este extrem de schimbătoare

Prognoza meteo joi, 4 februarie 2021. Vremea este extrem de schimbătoare, iar temperaturile vor fi mult mai mari decât normalul pentru această perioadă. Se încălzește simțitor în toată țara, iar precipitațiile acolo unde vor apărea, vor fi sub formă de ploaie.

Prognoza meteo 4 februarie 2021

Joi, 4 februarie 2021, se schimbă vremea în România. Temperaturile vor crește, iar vremea va fi în general mohorâtă, cu șanse mari de precipitații sub formă de ploaie. În Capitală maxima zilei va urca până la 12 grade, în jurul prânzului, și vântul va sufla moderat.

La munte, media temperaturilor maxime va fi pozitivă, cu valori de până la 5…6 grade. Va deveni negativă spre finalul săptămânii viitoare când va fi cuprinsă în general între -6 și -3 grade. Potrivit prognozei, media minimelor termice se va menține sub zero grade, iar cel mai frig va fi spre sfârșitul celei de a doua săptămâni când aceasta va scădea sub -10 grade. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi.

În Banat, media temperaturilor maxime va ajunge să se situeze în jurul a 15 grade, iar a minimelor va atinge 4…5 grade.

În Crișana vremea va intra într-un proces de încălzire până spre sfârșitul primei săptămâni, când
media temperaturilor maxime se va situa între 10 și 14 grade, iar a minimelor între 3 și 6 grade.

Prognoza ANM Transilvania

Potrivit prognozei, în Transilvania, până în data de 5 februarie vremea se va încălzi, iar temperaturile vor fi în creștere. Media maximelor va urca de la 4…5 grade, până la 10…13 grade, iar a minimelor de la -1…0 grade, până spre 3…4 grade.

Și în Maramureș se încălzește simțitor. În această zonă a țării, vremea va intra într-un proces de încălzire până în jurul datei de 5 februarie, când media temperaturilor maxime va atinge 9…11 grade, iar a minimelor 2…4 grade.

La fel de cald va fi și în estul țării. În Moldova, temperaturile vor crește până în jurul datei de 5 februarie, când media maximelor termice se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar a minimelor va atinge 3…4 grade.

Avertizare ANM Cod galben în 27 de județe

Dobrogea. Meteorologii anunță o medie a temperaturilor maxime între 7 și 13 grade, iar a minimelor între 2 și 7 grade.

Muntenia. Valorile termice diurne vor fi în creștere până în data de 5 februarie, când media maximelor va atinge 13…15 grade. Ulterior temperaturile vor înregistra o scădere.

Oltenia. Vremea va intra într-un proces de încălzire până în data de 5 februarie, când temperaturile maxime vor atinge, în medie, 14…16 grade.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Prognoza meteo ANM de weekend. Vreme de primăvară pe 6 și 7 februarie - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top