Connect with us
Prognoza meteo 5 aprilie 2017. Cum va fi vremea astăzi, dar și în următoarele trei zile. Administrația Națională de Meteorologie a emis...

Vremea

Prognoza meteo 5 aprilie 2017: Cod galben de ceață; ploi și vânt în mai multe regiuni

Prognoza meteo 5 aprilie 2017, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de ceață în mai multe județe din țară. Avertizarea este valabilă până la ora 11:00:

În intervalul menționat se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m. Avertizarea este valabilă în următoarele zone:

Județul Harghita: Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Toplița, Cârța, Ciceu, Ciucsângeorgiu, Ciumani, Cozmeni, Dănești, Ditrău, Frumoasa, Gălăuțaș, Joseni, Lăzarea, Leliceni, Mădăraș, Mihăileni, Păuleni-Ciuc, Racu, Remetea, Sâncrăieni, Sândominic, Sânmartin, Sânsimion, Sântimbru, Sărmaș, Siculeni, Subcetate, Suseni, Tomești, Tușnad, Voșlăbeni;

Cum va fi vremea astăzi

Miercuri ploile vor uda jumătatea vestică a țării și zonele montane, dar apar local și în celelalte regiuni. Vor fi mai ales averse, ce pot veni cu descărcări electrice, iar la munte cantitățile de apă ar putea depăși 20 L/mp.

În București va fi o vreme schimbătoare. Norii se adună temporar și către seară vor aduce câteva averse. Vântul va fi cam insistent, iar la amiază se vor iînregistra 16 grade.

Cum va fi vremea în următoarele zile

Joi în vest, nord și centru vremea devine rece pentru această dată. Aversele apar în cea mai mare parte a țării; se întețește vântul, iar la munte ploile se transformă în lapoviță și ninsoare.

Vineri se răcește și în sud și în est. O să plouă temporar în majoritatea zonelor; vântul rămâne intens, iar la munte și în estul Transilvaniei vor fi și ninsori și lapoviță.

Citește și: Avertismentul șefului Societății Meteorologice: Ce se va întâmpla cu VREMEA la vară

Sâmbătă temperaturile cresc ușor, dar se mențin sub valorile normale. Dimineața mai vin câțiva stropi de ploaie în centru, în est și în sud-est, iar pe la munte se mai anunță puțină lapoviță sau ninsoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top