Connect with us
Prognoza meteo 7 septembrie 2020. Vremea în a doua săptămână din lună

Vremea

Prognoza meteo 7 septembrie 2020. Vremea în a doua săptămână din lună

Prognoza meteo 7 septembrie 2020. A doua săptămână din luna septembrie începe cu vreme bună și cu temperaturi normale pentru această perioadă. După un sfârșit de săptămână capricios, chiar răcoros în unele zone ale zone țării, se pare că revine căldura. Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toată țara.

Prognoza meteo 7 septembrie 2020. Vremea în a doua săptămână din lună

Prognoza meteo 7 septembrie 2020. Temperaturile vor crește, iar media lor va fi de 30 de grade Celsius. Regimul termic nocturn va avea o scădere ușoară, dar aproape continuă, cu medii ale minimelor ce vor porni de la 18 grade și vor ajunge până la 12 grade, în zilele de 10 și 11 septembrie.

Crișana

În Crișana, din 7 septembrie  vremea va reveni la valori medii de 28 de grade. În a doua săptămână de prognoză, temperaturile vor fi din nou în scădere, și vor ajunge la valori de 24, 26 grade. Se vor semnala averse doar pe arii restrânse.

Transilvania

În Transilvania, la începutul săptămânii (7 septembrie) temperaturile cresc până la 28 de grade, după care vor continua să scadă ușor spre 23 de grade în 10 și 11 septembrie. Noaptea se va răci mai tare. Minimele vor debuta cu 16 grade și vor coborî până la 10 grade.

Maramureș

Și în Maramureș se va încălzi ușor, începând din a doua săptămână a lunii septembrie. Se va înregistra un proces de răcire pe aproape tot intervalul, cu valori mediate regional, de la 16 grade la început până la 10 grade în a doua săptămână.

Moldova

În Moldova se încălzește ziua și scad mai tare temperaturile din timpul nopții. Ploile se vor semnala sub formă de aversă, pe spații restrânse, cel mai probabil, între 9 și 12 septembrie.

Dobrogea

În Dobrogea, vremea va fi în general frumoasă, cu mediile maximelor între 30 și 26 de grade. Cea mai răcoroasă zi va fi pe 10 septembrie când se anunță 24 de grade. Pe 11 și 12 septembrie se vor semnala ploi de scurtă durată.

Muntenia și Oltenia

În Muntenia și Oltenia, temperaturile vor fi în ușoară scădere, iar în unele zone se vor înregistra averse. Regimul termic nocturn va marca un proces de scădere pe aproape tot intervalul.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top