Connect with us
Prognoza meteo ANM 17 februarie 2021. Temperaturile cresc ușor în toată țara

Vremea

Prognoza meteo ANM 17 februarie 2021. Temperaturile cresc ușor în toată țara

Vremea a fost schimbătoare în ultima perioadă, iar iarna a fost una complicată. Temperaturile extrem de ridicate au corelat cu cele foarte scăzute și atmosfera a fost una extrem de ciudată. După mai multe zile de călduri mari, a revenit gerul în România. Totuși, din 17 februarie, temperaturile vor crește ușor în majoritatea regiunilor din țară, dar asta nu înseamnă că am scăpat de vremea rea.

Vreme mai calduroasă pe 17 februarie

Vremea a fost foarte rece în ultima perioadă. Au fost câteva zile marcate de temperaturi extrem de scăzute, vânt foarte puternic și ninsori viscolite. Se pare că vremea se mai domoleșe ușor de miercuri, dar nu e vorba de temperaturi prea ridicate.

Noaptea de 17 februarie va fi deosebit de rece, geroasă în centrul, estul şi local în sudul ţãrii. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între -15 şi -5 grade. Cele mai scăzute valori vor fi întâlnite în depresiunile din estul Transilvaniei. Acestea pot ajunge până la -20 de grade.

Vântul va sufla slab pânã la moderat, ceva mai tare pe crestele montane. Există și câteva avertizări de ceață și depuneri de chiciură. Valorile termice din această noapte vor fi, oarecum, mai ridicate decât cele din zilele trecute, dar schimbările nu sunt prea mari.

Dimineața de 17 februarie va fi una extrem de rece. în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 şi 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 şi 4 grade. Cerul va fi mai mult noros aproape toată ziua.

După-amiază, va ploua în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţãrii, iar noaptea şi în sud-est. Va ninge în cantități mari în nord-vestul țării și se va depune un nou strat de zăpadă. La munte va ninge cel mai mult, iar pe crestele înalte, zăpada va fi viscolită din cauza vântului, care va sufla cu până la 90 de km/h.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top