Connect with us
Prognoza meteo ANM 21 octombrie. Vreme rece în toată țara

Vremea

Prognoza meteo ANM 21 octombrie. Vreme rece în toată țara

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de 21 octombrie. Conform informațiilor de la ANM, nu vor avea loc schimbări de temperatură drastice, însă se va simți diferența dintre zilele trecute și cea ziua de miercuri. Vremea este din ce în ce mai rece, semne că toamna și-a intrat în drepturi. Vântul va sufla ceva mai tare și termometrele vor indica temperaturi mai scăzute decât cele cu care ne-am obișnuit.

Prognoza meteo pentru miercuri

Prognoza meteo pentru miercuri indică faptul că temperaturile vor fi ceva mai scăzute în toată țara. Valorile termice vor crește pe parcursul zilei, însă diminețile vor fi foarte răcoroase. Astfel, valorile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade Celsius, iar cele minime între -8 grade Celsius, în depresiunile intramontane, şi 10-12 grade Celsius, în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Dimineața și în mod special pe timpul nopții, în general pe arii restrânse, se va forma ceață. Cel mai probabil, ceața va fi întâlnită în zonele joase din sud, iar pe alocuri în Transilvania. Izolat, în zonele depresionare din celelalte regiuni, se va produce brumă.

Cerul va fi variabil pe parcursul întregii zile și va sufla de la slab la moderat. Vântul se va intensifica în regiunile vestice și estice și va sufla cu putere la munte și pe creste.

În București, vremea se va menține rece de dimineață, iar pe parcursul zilei, temperaturile vor ajunge până la 18 grade celsius. Temperatura minimă va fi de 3…6 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Până la sfârșitul lunii vom avea parte de schimbări de temperatură. Valorile termice vor crește o perioadă, iar apoi vor reveni ploile, vântul. Ploile vor fi în general slabe, cu probabilitatea unor cantități mai mari în zonele montane. Spre finalul intervalului se vor semnala și lapoviță și ninsori, la altitudini mari.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top