Connect with us
Prognoza meteo ANM 22 octombrie. Vremea se încălzește

Vremea

Prognoza meteo ANM 22 octombrie. Vremea se încălzește

Prognoza meteo ANM 22 octombrie. Vremea a fost schimbătoare în ultima perioadă. Temperaturile ridicate au corelat cu cele extrem de scăzute pentru această perioadă. Au fost emise mai multe avertismente de vreme rea, coduri galbene și portocalii de furtună, au avut loc intensificări ale vântului și temperaturile au scăzut semnificativ. Joi, 22 octombrie, vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor din țară.

Vremea pe 22 octombrie

Potrivit prognozei meteo de joi, 22 octombrie 2020, vremea fa fi foarte frumoasă, comparativ cu zilele trecute. În majoritatea regiunilor din țară, temperaturile vor crește semnificativ. Soarele va fi prezent pe cer pe parcursul întregii zile. Maximele se vor încadra între 17 și 28 de grade Celsius, iar cele minime între 5 și 17 grade Celsius. Temperaturile vor fi ceva mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Joi, vântul va sufla de la slab până la moderat. Ceru va fi mai mult senin în majoritatea regiunilor din țară. Ceva modificări vor avea loc dimineața și seara. În zonele joase de relief, în special în cele din estul și sud-estul țării, va fi nebulozitate joasă sau ceață, izolat și trecător asociată cu burniță.

În București, vremea va fi deosebit de caldă, în special în cea de-a doua parte a zilei. La periferii, dimineața și seara, va fi ceață. În rest, cerul va fi însorit, iar norii nu își vor face apariția.

În această noapte, vremea va fi destul de rece. Norii vor fi pe cer aproape toată noaptea și vântul va sufla cu putere pe crestele munților. În zonele joase din sud-vest și din centru se va forma ceață, iar în Transilvania și în zonele deluroase și depresionare se va produce brumă.

Temperaturile minime se vor situa între -7°C în depresiunile Carpaților Orientali și 13°C pe litoral.

În București, vântul va bate ușor, cerul va fi variabil, iar minimele vor fi cuprinse între 1°C și 5°C.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top