Connect with us
Prognoza meteo ANM 23 noiembrie 2020. Unde va ninge luni

Vremea

Prognoza meteo ANM 23 noiembrie 2020. Unde va ninge luni

Prognoza meteo ANM 23 noiembrie 2020. După o vreme mult mai călduroasă decât cea normală, se pare că iarna se pregătește să se instaleze în toată țara. În regiunile de munte și alte câteva zone, deja s-a așezat un strat de zăpadă și temperaturile au scăzut. Află cum va fi vremea în 23 noiembrie și cum se vor schimba temperaturile la începutul săptămânii.

Vremea se încălzește pe 23 noiembrie

Weekendul acesta a fost unul dintre cele mai friguroase de până acum. Din cauza zăpezilor, temperaturile au scăzut semnificativ în ultimele două zile. Vântul a suflat cu putere, a viscolit zăpada, care a ajuns chiar și la un strat de 8 centimetri. Deși duminică a ieșit soarele în unele locuri, vremea a fost destul de închisă.

Luni, 23 noiembrie, vremea va fi destul de rece dimineața. Spre după-amiazpă, temperaturile vor ajunge mai mari decât cele de duminică, însă vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Vremea va fi, totuși, bună, chiar dacă termometrele nu vor indica temperaturi prea mari. Soarele va fi prezent pe cer aproape toată ziua și nu sunt anunțate ploi. În jumătatea nordică a României sunt anunțate precipitații slabe, iar cerul va fi înnorat.

În București, vremea va fi bună, însă destul de mohorâtă. Temperatura va fi ceva mai ridicată decât duminică luni. Astfel, maxima din termometre va urca până la 10 grade, în timp ce minima din timpul nopții va coborî până la 2 grade. Cerul va fi înnorat spre seară, însă nu sunt anunțate ploi.

Precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare la munte, predominant sub formă de ninsoare în Maramureș, mixte în Transilvania și mai ales ploi în Moldova și în Crișana. La munte, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări spre seară, din cauza cărora va fi viscolită zăpada.

În plus, temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 10 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade Celsius. Va apărea ceața dimineața și seara, în special în zonele joase de relief.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top