Connect with us
Prognoza meteo ANM 23 septembrie 2020. Sunt anunțate temperaturi ridicate

Vremea

Prognoza meteo ANM 23 septembrie 2020. Sunt anunțate temperaturi ridicate

Deși părea că toamna și-a intrat în drepturi în urma câtorva zile cu temperaturi ușor mai scăzute și câteva rafale de vânt, vremea este acum frumoasă și se menține călduroasă și la data de 23 septembrie. Deși ne aflăm la finalul primei luni de toamnă, termometrele vor indica cel mult 31 de grade celsius. Află cum va fi vremea în mai multe regiuni ale României.

23 septembrie 2020- prognoza meteo

În România, vremea se va menține călduroasă atât mâine, 23 septembrie, cât și în următoarele zile, iar temperaturile vor ajunge până la 28 de grade celsius, conform ANM. Cerul va fi în mare parte senin, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde mai ales spre seară și noaptea, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată. Există posibilitatea ca acestea să fie însoțite de descărcări electrice,

Temperaturile vor fi destul de ridicate pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade. În unele zone există posibilitatea să își facă apariția și ceața.

Vântul va sufla slab și moderat, trecător. Vântul va sufla slab și moderat, trecător. Vor fi remarcate intensificări ale vântului în sudul Banatului, în cea mai mare parte a Moldovei și în special în zonele de munte.

În București, în timpul zilei, temperatura maximă înregistrată va fi de 27 de grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 17 km/, iar spre seară, temperaturile scad simțitor. Termometrele vor indica cel mult 13 grade celsius.

La Constanța lucrurile stau destul de bine, având în vedere perioada în care ne aflăm. Temperaturile maxime vor fi de aproximativ 23 de grade, însă  temperatura va scădea până la 18 grade Celsius pe parcursul zilei. Vântul va sufla în mod constant, cu rafale de până la 24 km/h. Maxima zilei de miercuri va fi de 25 de grade Celsius, iar în timpul nopții, temperatura va scădea până la 10 grade celsius. Vântul va sufla cu până la 18 km/h.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top