Connect with us
Vremea 21 - 27 septembrie 2020. Precipitații în a doua parte a săptămânii

Vremea

Vremea 21 – 27 septembrie 2020. Precipitații în a doua parte a săptămânii

Vremea 21 – 27 septembrie 2020. Se anunță precipitații în a doua parte a săptămânii. Nu vor mai fi temperaturi de vară, dar totuși va fi mai cald decât normalul pentru această perioadă a anului. Precipitațiile se vor semnala cu precădere în a doua parte a săptămânii și vor fi în general sub formă de aversă. Sunt șanse ca precipitațiile să devină severe pe parcursul zilelor de joi și vineri.

Vremea 21 – 27 septembrie 2020

Vremea 21 – 27 septembrie 2020. În comparație cu duminică, 20 septembrie, luni vremea se va răci în toată țara. Cerul va fi mai mult noros, iar după-amiază sunt posibile unele averse locale, în special în zonele montane și subcarpatice din sudul țării. Meteorologii anunță că nu vor fi cantități însemnată de apă.

Vremea 21 septembrie

Temperaturile maxime vor urca până la 17-22 de grade în Transilvania și Maramureș, 20-23 de grade în Banat și Crișana. În Moldova, maximele se vor situa între 19-22 de grade, cu valori ușor mai ridicate în sudul regiunii. Mult mai cald va fi în Muntenia, Oltenia și Dobrogea, unde temperaturile maxime vor urca până la 25-28 de grade Celsius.

Vremea 22 septembrie

Marți se va încălzi mai tare, în special în vestul țării și în regiunile intracarpatice. Șanse mici de ploaie în zonele montane. În Transilvania și Maramureș, maximele termice se vor situa între 22-26 grade,  iar în Banat și în Crișana, temperaturile maxime se vor situa între 23-27 de grade.

În Moldova, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 – 25 de grade Celsius, iar în Oltenia, Muntenia și Dobrogea se vor înregistra temperaturi maxime între 24 -28 de grade Celsius.

Vremea 23 septembrie

Vremea va continua să se încălzească în toată țara. În zona de est a țării sunt posibile averse locale de ploaie cu descărcări electrice. În restul țării, cerul se va menține senin.

Temperaturile maxime în Transilvania și Maramureș se vor situa între 25-29 de grade Celsius. În Banat și Crișana, maximele vor fi de 26-30 de grade, în Moldova între 26-29 de grade, iar în Oltenia Muntenia și Dobrogea, temperatura maximă se va situa între 27- 30 de grade.

Vremea 24 septembrie

Joi, 24 septembrie, vremea va deveni în general instabilă, în special în centrul și în estul țării, unde pe arii relativ extinse se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Maximele termice în Transilvania și Maramureș – 25-29 de grade, în Banat și Crișana 26-30 de grade, în Oltenia, Muntenia și Dobrogea 27-31 grade Celsius, iar în Moldova maximele vor atinge 26-29 grade Celsius.

Vremea 25 septembrie

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în aproape toată țara. Cel mai cald va fi în sud-ul teritoriului, unde sunt așteptate valori termice de până la 27-31 de grade.

Pe arii extinse se vor semnala averse de ploi însoțite de vânt și descărcări electrice. Izolat va cădea grindină de dimensiuni mici și medii.

Vremea în weekend 26-27 septembrie

Se va menține instabilitatea atmosferică, mai ales în regiunile intracarpatice.

 

 

 

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top