Connect with us
Prognoza meteo ANM 26 ianuarie. Vremea continuă să se răcească

Vremea

Prognoza meteo ANM 26 ianuarie. Vremea continuă să se răcească

Vremea 26 ianuarie. În ultimele zile, mai ales în weekend, vremea a fost extrem de călduroasă. Temperaturile au fost mult mai mari decât cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor din țară. Totuși, lucrurile se schimbă din 26 ianuarie, pentru că temperaturile încep să scadă treptat, ajungând la cele normale pentru acest interval.

Temperaturi scăzute pe 26 ianuarie

Vremea se strică în următoarea perioadă. Ultimele zile au fost marcate de temperaturi extrem de ridicate, care se apropiau de cele de primăvară, nicicum de cele de iarnă. Soarele a fost prezent pe cer în majoritatea regiunilor din țară și cerul a fost senin aproape toată ziua.

În această noapte, va fi cod galben de vânt intens în Carpații Orientali, până la ora 05:00. Vântul va sufla cu putere, ajungând și la 70 km/h, iar pe creste chiar peste 110 km/h. Unele intensificări ale vântului vor fi și zona litoralului, unde temperaturile reci se vor resimți.

La munte, în Transilvania și în Maramureș vor fi ninsori, iar prin Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Moldova vor fi precipitații mixte. La fel va fi și în Capitală, unde vântul va sufla mai tare decât zilele trecute. Temperaturile minime se vor situa între -6°C în depresiuni și 2°C pe litoral.

Pe 26 ianuarie, cerul va fi mai mult noros în majoritatea regiunilor din țară.Va ninge în cantități mari la munte, precum și în jumătatea de nord a teritoriului, iar în sud-est vor fi mai ales lapoviță și ploaie. Noaptea va ninge în toată țara.

Vântul va sufla slab și moderat, iar doar la munte vor exista intensificări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 1 și 7 grade Celsius, iar cele minime, vor fi cuprinse între -6 și 1 grad Celsius.

Vânt puternic luni

Începând de luni ora 10.00 până la ora 19.00, la munte, în nord-vestul, centrul țării și local în sud și sud-est, vor fi intensificări temporare ale vântului cu rafale ce vor atinge și depăși 55…65 km/h și izolat 70 km/h.

Județele vizate sunt Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Suceava, Bistrița-Năsăud, Neamț, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Dolj, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin, Hunedoara, Bacău, Vrancea, Buzău, Tulcea, Ialomița, Constanța, Ilfov, Călărași, Giurgiu, Teleorman și Olt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top