Connect with us
Prognoza meteo 31 ianuarie 2021. Vremea se încălzește după câteva zile de viscol și ger

Vremea

Prognoza meteo ANM 31 ianuarie 2021. Vremea se încălzește după câteva zile de viscol și ger

Prognoza meteo ANM 31 ianuarie 2021. Vremea s-a schimbat radical în ultima perioadă. Temperaturile reci au corelat cu cele extrem de ridicate și vremea a fost extrem de schimbătoare. Ultimele zile au fost foarte reci și termometrele au indicat temperaturi scăzute, a nins și a viscolit, însă se anunță un sfârșit de lună călduros și un final de iarnă la fel de plăcut.

Vremea pe 31 ianuarie

Pe 31 ianuarie, vremea începe să se încălzească în majoritatea regiunilor din țară. Temperaturile vor fi cuprinse între 2 și 9 grade celsius în toată țara, însă cerul va continua să fie acoperit de nori. La București, maxima va ajunge până la 7 grade, iar temperatura minimă nu va mai scădea sub -2 grade. Sunt șanse minime de ploaie și vântul va sufla slab și moderat.

La munte va continua să ningă și se va așeza un strat nou de zăpadă. Și în Moldova va ninge, însă temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obșnuite pentru acest interval. Zăpadă se va topi repede, la fel și stratul care s-s format zilele trecute, când a nins abundent.

Vremea în pricipalele orașe

Brașov: 6°C

Iași: 1°C

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top