Connect with us
Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea pe 11 octombrie

Vremea

Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea pe 11 octombrie

Vremea este tot mai schimbătoare. După temperaturile apropiate de cele de vară, se pare că au revenit temperaturile mai scăzute, iar toamna își intră serios în drepturi. În ultimele zile, au fost valabile mai multe coduri galbene și portocalii de vreme rea, furtuni și ploi în cantități mari. Află cum va fi vremea pe 11 octombrie, ce diferențe de temperatură vor fi, dar și ce surprize ne mai așteaptă.

Vremea 11 octombrie

La data de 11 octombrie, vremea va fi asemănătoare cu cea de sâmbătă. Acest weekend a fost unul destul de posomorât. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte și în regiunile nord-estice, iar spre sfârșitul intervalului și în cele vestice, unde pe arii restrânse, trecător, va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări noaptea în Carpaţii Meridionali, în special în zona înaltă, iar la viteze mai mici local şi în sudul Banatului.

Temperaturile vor fi în continuare scăzute. Maximele vor fi cuprinse între 18 și 25 de grade, iar cele minime între 5 grade în depresiunile intramontane şi 16…17 grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţă.

Își pot face apariția și ploile, în special în noaptea de sâmbătă spre duminică. Vremea va fi instabilă în mare parte a teritoriului, sunt așteptate descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperaturile vor continua să scadă, însă vor fi unele normale pentru acest interval, mai ridicate în zona litoralului și mai scăzute în depresiuni. Și în timpul nopții vor fi temperaturi destul de ridicate la mare.

In Bucuresti, valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. În prima parte a zilei, cerul va fi destul de noros, dar treptat va deveni variabil spre senin.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top