Connect with us
Prognoza meteo ANM. Temperaturi anormal de ridicate în săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie

Vremea

Prognoza meteo ANM. Temperaturi anormal de ridicate în săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie

Vremea a fost schimbătoare în ultima perioadă. După mai multe zile de ploi, furtuni, avertismente de vreme rea, cod galben și portocaliu, soarele a revenit pe cer. Deși ne apropiem de cea de-a treia lună de toamnă, temperaturile sunt mult mai mari decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Află cum va fi vremea săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie, conform ultimelor informații oferite de Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Temperaturi ridicate în intervalul 26 octombrie- 2 noiembrie

Vremea a fost foarte călduroasă în ultima vreme, deși suntem din ce în ce mai aproape de sezonul rece. Deși au fost și câteva zile cu temperaturi scăzute, ploi și fenomene extreme, termometrele au început din nou să indice temperaturi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

În intervalul 26 octombrie- 2 noiembrie, Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că ne așteaptă temperaturi anormal de ridicate pentru această perioadă, având în vedere că intră în cea de-a treia lună de toamnă și iarna este tot mai aproape. Astfel, temperaturile vor fi peste limitele normale, în special în estul și sud-estul țării. Vremea de afară seamănă mai mult cu cea de primăvară și nu sunt așteptate deloc schimbări drastice.

De asemenea, sunt așteptate ceva ploi în majoritatea regiunilor din țară, însă nu în cantități importante, decât cu unele excepții, respectiv regiunile extracarpatice și cele montane, unde va ploua în cantități obișnuite pentru această perioadă a anului.

Și în săptămâna următoare, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale  în regiunile extracarpatice. În restul țării sunt anunțate temperaturi apropiate de cele normale. Cantitatea de precipitații va fi în general excedentară, local, în zonele din estul țării, iar în restul regiunilor, precipitațiile vor fi în cantități obișnuite pentru această perioadă din an.

Vremea va reveni la normal abia în intervalul 9 noiembrie- 16 noiembrie, când temperatura medie se va situa în jurul celei normale în toate regiunile țării. Cantități mai mari de ploi vor cădea în special în zona sud-estică a României. Totuși, săptămâna 16 noiembrie – 23 noiembrie va aduce iar surprize plăcute românilor din aproape toată țara, fiind anunțate temperaturi de primăvară. Finalul lunii va fi unul destul de blând, deoarece sunt așteptate temperaturi normale pentru această perioadă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top