Connect with us
Prognoză meteo aprilie. Vreme frumoasă și temperaturi ridicate

Vremea

Prognoză meteo aprilie. Vreme frumoasă și temperaturi ridicate

Vremea se schimbă încă de la finalul lunii martie. Prognoza meteo pentru aprilie indică faptul că temperaturile vor crește începând cu zilele următoare. Urmează o lună cu vreme bună, dar și cu precipitații excedentare pe alocuri. IAtă ce ne așteaptă din punct de vedere meteorologic în luna aprilie!

Prognoza meteo pentru aprilie. Temperaturile depășesc normalul acesei perioade

După o iarnă lungă vine în sfârșit primăvara și la noi! Temperaturile cresc începând de astăzi și ajung în multe zone la valori mai mari decât cele specifice perioadei. Meteorologii ANM au nunțat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni.

Intervalul 29 martie – 5 aprilie

Valorile termice vor fi cu puțin mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a teritoriului. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile de sud și vest. În restul țării acesta se va apropia de normal

Intervalul 5 – 12 aprilie

În această săptămână, în tot teritoriul țării, temperaturile vor fi mai ridicate decât nivelul normal pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Intervalul 12 – 19 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Intervalul 19 – 26 aprilie

Temperaturile vor fi în mare parte foarte apropiate de cele specifice pentru această dată, în aproape tot teritoriul. Precipitațiile urmează să fie slabe în regiunile centrale și nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top