Connect with us
Prognoza meteo pe trei luni. Este oficial, vremea se schimbă radical

Vremea

Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea azi şi mâine

Meteorologii au publicat prognoza pentru acest weekend. Dacă săptămâna nu a fost deloc una bună din punct de vedere termic, iată că de astăzi vremea intră într-un proces uşor de încălzire.

Vremea în ţară pe 2 martie

Dimineaţa va mai fi ger în cea mai mare parte a ţãrii, iar pe parcursul zilei şi noaptea doar în Moldova şi izolat în Muntenia şi în depresiunile Carpaţilor Orientali.

Precipitaţii în majoritatea regiunilor. Vor fi ninsori şi trecãtor lapoviţã, favorizând depunerile de polei. Vânt în sudul Banatului şi pe crestele montane.

Maximele se vor incadra între -11 şi 2 grade, iar minimele între -18 şi 2 grade, cu cele mai coborâte valori în nord-est.

Vremea în ţară pe 3 martie

Meteorologii anunţă că vremea se încălzeşte în toată ţara, cu maxime între minus 2 şi minus 7 grade Celsius. Există pericolul apariţiei fenomenului de ploaie îngheţată.

Începând cu ziua de duminică temperaturile vor înregistra o creştere

Vremea în Bucureşti pe 2 martie

Maxime între minus 5 şi minus 10 grade Celsius. Sâmbă este posibil să mai cadă ceva precipitaţii, însă nu însemnate cantitativ. Acestea vor fi sub forma de ninsoare, lapoviţă sau ploaie îngheţată.

Vremea în Bucureşti pe 3 martie

Meteorologii anunţă apariţia unui fenomen periculos: ploaia îngheţată! În ceea ce priveşte evoluţia temperaturilor, se vor înregistra maxime între minus 2 şi minus 7 grade Celsius.

Citeşte şi ANM a publicat prognoza pe trei luni. Cum va fi vremea de Paște și 1 Mai

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza estimativă pentru următoarele trei luni, mai exact până în luna mai 2018.

Potrivit ANM, în lunile martie şi aprilie vor fi precipitaţii excedentare. Şi luna mai va fi o lună cu precipitaţii abundente, excepţie făcând partea de sud-est a ţării, unde acestea vor avea valori apropiate de media climatologică.

Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiata de norma climatologică în sudul, sud-estul si local in vestul țării și se va situa sub normal în restul teritoriului.

Precipitațiile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal în regiunile sudice si estice și se vor situa sub mediile climatologice în restul tarii.

Pentru luna aprilie, meteorologii anunţă că precipitațiile totale lunare vor fi, în general, excedentare. Pentru luna mai, temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est și local în vest și sub normal în celelalte zone.

Potrivit ANM, precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de normă in sud-estul tarii si local in sud si est si vor avea o tendinta spre excedent in rest.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top